Короп з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування коропа з лимонами і картоплею. Німецька кухня.
Кількість порцій: 1-2
- Короп - 1 штука
- Лимон - 3 штуки
- Картопля - 300 грам
Очистити луску з свіжого коропа за допомогою ножа.
Робимо надріз на спині коропа.
Зрізаємо м'ясо з хребта і ребер.
Тонко розрізаємо філе.
Видалити вени.
Зробити фарш з допомогою блендера. Вам знадобляться:
28 г бекону (смажений), трохи філе риби (для фаршу), 1 столова ложка солоного масла, 1 чайна ложка сушеного чебрецю, свіжої петрушки (нарізати), 1 маленька цибулина (дрібно нарізати), 1/4 склянки сухого білого вина, сіль, перець.
28 г бекону (смажений), трохи філе риби (для фаршу), 1 столова ложка солоного масла, 1 чайна ложка сушеного чебрецю, свіжої петрушки (нарізати), 1 маленька цибулина (дрібно нарізати), 1/4 склянки сухого білого вина, сіль, перець.
Покладіть філе на фарш, зверху додати тонкі гуртки лимона. Випікати протягом 35 хвилин при 350 ° F.
Поки готується риба, відварити картоплю. Подавати відразу ж.