Рецепт Короп в томатному соусі фото

Короп в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви вирішили приготувати коропа в томатному соусі в домашніх умовах, ви точно не помилилися. Відмінна блюдо, яке вас порадує своїх гармонійним поєднанням смакових компонентів.

Опис приготування:

Пальчики оближеш від це коропа в томатному соусі. Дійсно дуже смачний варіант, що приготувати, наприклад сьогодні ввечері. Рецепт приготування нескладний, використовуйте по можливості біле вино, хоча в крайньому випадку можна замінити і червоним. При подачі на стіл перекладіть коропа з сотейника в гарний посуд.

  • Короп - 2 штуки (середніх)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 9 зубчиків
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Сік томатний - 250 мілілітрів
  • Вино біле - 100 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком (сіль і перець)
короп в томатному соусі - фото крок 1
Ріжемо коропа на шматочки, натираємо часник на дрібній тертці і кубиками нарізаємо болгарський перець.
короп в томатному соусі - фото крок 2
Сотейник слід обмотати фольгою. Потім
Викладіть коропа в сотейник, посипте тертим часником.
короп в томатному соусі - фото крок 3
Зверху посипаємо болгарським перцем. Додаємо рослинне масло і відправляємо коропа в розігріту духовку на 15 хвилин. Температура 200 градусів.
короп в томатному соусі - фото крок 4
Через 15 хвилин дістаньте коропа. Покладіть зверху порізані помідори, сіль і poperčite. Вливаємо в сотейник томатний сік і біле вино. Ставимо в духовку ще на 10 хвилин. В кінці присипте зеленню. Готово!

Схожі рецепти