Короп в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати коропа в томатному соусі в домашніх умовах, ви точно не помилилися. Відмінна блюдо, яке вас порадує своїх гармонійним поєднанням смакових компонентів.
Пальчики оближеш від це коропа в томатному соусі. Дійсно дуже смачний варіант, що приготувати, наприклад сьогодні ввечері. Рецепт приготування нескладний, використовуйте по можливості біле вино, хоча в крайньому випадку можна замінити і червоним. При подачі на стіл перекладіть коропа з сотейника в гарний посуд.
- Короп - 2 штуки (середніх)
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 9 зубчиків
- Масло рослинне - 100 грам
- Сік томатний - 250 мілілітрів
- Вино біле - 100 грам
- Помідор - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком (сіль і перець)
Ріжемо коропа на шматочки, натираємо часник на дрібній тертці і кубиками нарізаємо болгарський перець.
Сотейник слід обмотати фольгою. Потім
Викладіть коропа в сотейник, посипте тертим часником.
Викладіть коропа в сотейник, посипте тертим часником.
Зверху посипаємо болгарським перцем. Додаємо рослинне масло і відправляємо коропа в розігріту духовку на 15 хвилин. Температура 200 градусів.
Через 15 хвилин дістаньте коропа. Покладіть зверху порізані помідори, сіль і poperčite. Вливаємо в сотейник томатний сік і біле вино. Ставимо в духовку ще на 10 хвилин. В кінці присипте зеленню. Готово!