Короп на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Виїхали на природу і хочеться чогось приготувати на багатті? Приготуйте смачного коропа на вугіллі. Це дуже просто і не займе багато часу.
Карпа для цього рецепта я взяв середнього, вагою приблизно в 1 кілограм. Овочі так само використав, ті що опинилися під рукою. Ви можете використовувати і інші, наприклад, помідор або що то ще, хто як любить. Спеції так само додавайте до смаку. Нижче представлений покроковий рецепт приготування коропа на вугіллі. Гарного дня!
- Короп - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Спеції - За смаком (сіль, перець)
PROMON і чистий Karp, видаліть нутрощі. Посоліть і поперчіть рибу всередині і зовні.
Наріжте кружечками: картопля, морквину, цибуля, болгарський перець. Покладіть всередину коропа.
Поріжте часточками лимон. На спинці коропа зробіть акуратні надрізи і вкладіть в кожен лимонну часточку. Викладіть коропа на решітку і запікайте на розжаренних вугіллі 15-20 хвилин до готовності.
Готово. Смачного!