Короп на вугіллі

Короп на вугіллі
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Виїхали на природу і хочеться чогось приготувати на багатті? Приготуйте смачного коропа на вугіллі. Це дуже просто і не займе багато часу.

опис приготування:

Карпа для цього рецепта я взяв середнього, вагою приблизно в 1 кілограм. Овочі так само використав, ті що опинилися під рукою. Ви можете використовувати і інші, наприклад, помідор або що то ще, хто як любить. Спеції так само додавайте до смаку. Нижче представлений покроковий рецепт приготування коропа на вугіллі. Гарного дня!

  • короп— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • спеції— За смаком(сіль, перець)
Короп на вугіллі - фото крок 1 PROMON і чистий Karp, видаліть нутрощі. Посоліть і поперчіть рибу всередині і зовні.

Короп на вугіллі - фото крок 2 наріжте кружечками: картопля, морквину, цибуля, болгарський перець. Покладіть всередину коропа.

Короп на вугіллі - фото крок 3 Поріжте часточками лимон. На спинці коропа зробіть акуратні надрізи і вкладіть в кожен лимонну часточку. Викладіть коропа на решітку і запікайте на розжаренних вугіллі 15-20 хвилин до готовності.

Короп на вугіллі - фото крок 4 Готово. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Короп на вугіллі в фользі

Короп на вугіллі в фользі

Якщо рибалка пройшла успішно і вам вдалося зловити важкого коропа, пропоную приготувати його на вугіллі! Дуже апетитно і смачно, переконайтеся самі, записавши рецепт коропа на вугіллі в фользі на замітку! опис приготування: Будь-яку рибу найкраще готувати свіжої, зловили - приготували. Тому, я...

читати далі
Баранина на вугіллі

Баранина на вугіллі

Чудова весела компанія, соковита ароматна баранина на вугіллі і пляшечка червоного вина — ну що ще потрібно для того, щоб вечір пройшов здорово! А як приготувати м'ясо я з радістю вам розповім. опис приготування: Якщо найближчим часом у вас намічається виїзд на природу, і ви хочете влаштувати ...

читати далі
Форель на вугіллі

Форель на вугіллі

Риба дуже корисна для організму. Її можна запікати, смажити, варити як цілком, так і шматочками. Великою популярністю користується червона риба. Спробуйте, як приготувати форель на вугіллі. опис приготування: Таке блюдо виходить не тільки смачним, а й корисним, тому як риба обсмажується без до...

читати далі
Горбуша в фользі на вугіллі

Горбуша в фользі на вугіллі

Риба не тільки дуже корисна, але і смачна. Особливо апетитною буде горбуша в фользі на вугіллі в домашніх умовах, приготована без зайвого жиру і зі збереженням всіх вітамінів. опис приготування: Рецепт приготування горбуші в фользі на вугіллі прекрасно підходить не тільки для обіду або вечері,...

читати далі
Яловичина на вугіллі

Яловичина на вугіллі

Яловичина на вугіллі готується просто, цей рецепт знайомий людству ще з доісторичних часів. Щоб добре приготувати яловичину, раджу брати наймолодшу або обов'язково маринувати перед смаженням. опис приготування: Яловичину на вугіллі можна смажити попередньо маринованої, а можна смажити, так би...

читати далі