Рецепт Короп на пару фото

Короп на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати коропа на пару швидко і смачно? Дивіться мій рецепт! Короп на пару - це не тільки смачне, але ще і неймовірно корисне, поживну страву.

Опис приготування:

Для приготування коропа на пару нам буде потрібно:

1. Зняти луску і обробити рибу.

2. Ретельно промити і промокнути серветкою. Відрізати голову і хвіст, а при бажанні - і плавники.

3. Помістити тушки на тарілку, посолити і поперчити їх по обидва боки. 4. Одночасно обробити її, використовуючи ароматичні приправи: естрада, чебрець, імбир.

5. Очистити зубчики часнику, подрібнити і додати до тушки риби.

6. Заправити рибу соєвим соусом, регулярно перевертаючи тушку так, щоб він проник з усіх боків.

7. Накрити її і витримати в такому положенні не менше години. Чим довше витримка, тим риба буде краще просякнута.

8. Покласти тушку на лист фольги і полити маринадом і розмістити її в чаші пароварки.

9. Наповнити резервуар пароварки водою до максимального рівня.

10. Встановити на підставі збірник для рідких продуктів і чашу для варіння. Накрити кришкою і відварювати протягом 25 хвилин. Після відварювання залишити нудитися ще на 10 хвилин.

Карпа можна подати з запеченою картоплею або прикрасити парою часточок лимона.

Ось такий от рецепт приготування коропа на пару, який буде корисний не тільки на святковому столі, але і для тих, кому не можна їсти смажену їжу, цей рецепт також підійде.

Смачного!


  • Короп - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Мелений імбир - 2 Ст. Ложки
  • Подрібнена зелень - 2 Ст. Ложки
  • Естрагон подрібнений - 1 Чайна ложка
  • Мелений чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
Для приготування коропа на пару нам буде потрібно:

1. Зняти луску і обробити рибу.

2. Ретельно промити і промокнути серветкою. Відрізати голову і хвіст, а при бажанні - і плавники.

3. Помістити тушки на тарілку, посолити і поперчити їх по обидва боки. 4. Одночасно обробити її, використовуючи ароматичні приправи: естрада, чебрець, імбир.

5. Очистити зубчики часнику, подрібнити і додати до тушки риби.

6. Заправити рибу соєвим соусом, регулярно перевертаючи тушку так, щоб він проник з усіх боків.

7. Накрити її і витримати в такому положенні не менше години. Чим довше витримка, тим риба буде краще просякнута.

8. Покласти тушку на лист фольги і полити маринадом і розмістити її в чаші пароварки.

9. Наповнити резервуар пароварки водою до максимального рівня.

10. Встановити на підставі збірник для рідких продуктів і чашу для варіння. Накрити кришкою і відварювати протягом 25 хвилин. Після відварювання залишити нудитися ще на 10 хвилин.

Карпа можна подати з запеченою картоплею або прикрасити парою часточок лимона.

Ось такий от рецепт приготування коропа на пару, який буде корисний не тільки на святковому столі, але і для тих, кому не можна їсти смажену їжу, цей рецепт також підійде.

Смачного!

Схожі рецепти