Короп на пару
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати коропа на пару швидко і смачно? Дивіться мій рецепт! Короп на пару - це не тільки смачне, але ще і неймовірно корисне, поживну страву.
Для приготування коропа на пару нам буде потрібно:
1. Зняти луску і обробити рибу.
2. Ретельно промити і промокнути серветкою. Відрізати голову і хвіст, а при бажанні - і плавники.
3. Помістити тушки на тарілку, посолити і поперчити їх по обидва боки. 4. Одночасно обробити її, використовуючи ароматичні приправи: естрада, чебрець, імбир.
5. Очистити зубчики часнику, подрібнити і додати до тушки риби.
6. Заправити рибу соєвим соусом, регулярно перевертаючи тушку так, щоб він проник з усіх боків.
7. Накрити її і витримати в такому положенні не менше години. Чим довше витримка, тим риба буде краще просякнута.
8. Покласти тушку на лист фольги і полити маринадом і розмістити її в чаші пароварки.
9. Наповнити резервуар пароварки водою до максимального рівня.
10. Встановити на підставі збірник для рідких продуктів і чашу для варіння. Накрити кришкою і відварювати протягом 25 хвилин. Після відварювання залишити нудитися ще на 10 хвилин.
Карпа можна подати з запеченою картоплею або прикрасити парою часточок лимона.
Ось такий от рецепт приготування коропа на пару, який буде корисний не тільки на святковому столі, але і для тих, кому не можна їсти смажену їжу, цей рецепт також підійде.
Смачного!
- Короп - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Мелений імбир - 2 Ст. Ложки
- Подрібнена зелень - 2 Ст. Ложки
- Естрагон подрібнений - 1 Чайна ложка
- Мелений чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
1. Зняти луску і обробити рибу.
2. Ретельно промити і промокнути серветкою. Відрізати голову і хвіст, а при бажанні - і плавники.
3. Помістити тушки на тарілку, посолити і поперчити їх по обидва боки. 4. Одночасно обробити її, використовуючи ароматичні приправи: естрада, чебрець, імбир.
5. Очистити зубчики часнику, подрібнити і додати до тушки риби.
6. Заправити рибу соєвим соусом, регулярно перевертаючи тушку так, щоб він проник з усіх боків.
7. Накрити її і витримати в такому положенні не менше години. Чим довше витримка, тим риба буде краще просякнута.
8. Покласти тушку на лист фольги і полити маринадом і розмістити її в чаші пароварки.
9. Наповнити резервуар пароварки водою до максимального рівня.
10. Встановити на підставі збірник для рідких продуктів і чашу для варіння. Накрити кришкою і відварювати протягом 25 хвилин. Після відварювання залишити нудитися ще на 10 хвилин.
Карпа можна подати з запеченою картоплею або прикрасити парою часточок лимона.
Ось такий от рецепт приготування коропа на пару, який буде корисний не тільки на святковому столі, але і для тих, кому не можна їсти смажену їжу, цей рецепт також підійде.
Смачного!