Рецепт Копчений курдюк фото

Копчений курдюк
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви копчені
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Ніщо так не служить хорошою закускою, як копчене м'ясо або сало. Тому і хочу показати вам свій рецепт копченого курдюка на всі випадки життя.

Опис приготування:

Курдюк як специфічний продукт овечого виробництва не всім може сподобається. Зате добре солоний і копчений він стає відмінною закускою. Для приготування копченого курдюка нам знадобиться сам курдюк свіжий, велика сіль, спеції і коптильня (або просто манга). Копчу я його на вільховою трісці.

  • Kurdyuk - 400-500 грам
  • Велика сіль - За смаком
  • Паприка - 1-2 чайних ложок
  • Гострий перець - 1-2 чайних ложок
копчений курдюк - фото крок 1
Посоліть гарненько курдюк і тримайте в холодильнику дня 4.
копчений курдюк - фото крок 2
Потім залишки солі прибираємо і коптимо години 3 при 60 З. Процес, на жаль, не запам'яталася.
копчений курдюк - фото крок 3
Даємо охолонути.
копчений курдюк - фото крок 4
Потім обваляйте в спеціях і відправте в холодильник на годинку інший.
копчений курдюк - фото крок 5
Готовий копчений курдюк тоненько ріжемо і можна подавати. Смачного!

Схожі рецепти