Компот з яблук в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Компот можна зварити в мультиварці. У ній напій виходить більш насиченим і смачним. Сьогодні у мене компот з яблук.
Рецепт із серії простіше не буває. Цукор кладіть до смаку. Якщо яблука дуже солодкі, то є сенс додати трохи лимонної кислоти. Любителям спецій підійдуть добавки у вигляді кориці або ванілі. Хоча яблука теж досить ароматні. Якщо вам попадуться тверді яблучка, як у мене, які збережуть свою форму в вареному вигляді, то їх можна подати окремо.
- Яблука - 500 грам
- Цукор - 150 грам
- Вода - 2 L
Приготуйте інгредієнти для компоту.
Яблука помийте, розріжте на чотири-п'ять частин і видаліть насіння.
Наріжте яблука дольками і викладіть в чашу мультиварки.
Насипте цукор в яблука.
Налийте гарячу воду. Так компот швидше закипить. Поставте чашу в мультиварку, закрийте кришку і встановіть режим "гасіння" з 40-45 хвилин.
Компот з яблук в мультиварці готовий.
Охолодіть компот і подавайте до столу.