Рецепт Компот з ревеню та яблуками фото

Компот з ревеню та яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Яблука, Ревінь
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Літні, На сніданок, Десерт, Полудень
Солодке, Напої, Компоти, Фруктові

Смачний, кисло-солодкий і освіжаючий компот з ревенем, яблуками і м'ятою раджу пити охолодженим. Компот, настоявшись, стає набагато краще, смаки його складових встигають повністю розкритися.

Розповім вам, як приготувати компот з ревенем і яблуками. Тільки зварений компот необхідно остудити і дати настоятися, щоб всі смаки подружилися і склали ароматний букет. Ревінь - ранній овоч, надає напою приємний кислуватий відтінок, м'ята - освіжаючий.

  • Ревінь - 120 грам
  • Яблука - 800 грам
  • М'ята (лист) - 10 штук
  • Цукор - 70 грам
  • Вода - 3 L
компот з ревеню та яблуками - фото крок 1
Яблука, ревінь і м'яту вимийте.
компот з ревеню та яблуками - фото крок 2
Ревінь наріжте невеликими шматочками по 2-3 см. Яблука розрізати на скибочки, видаліть серцевину і насіння.
компот з ревеню та яблуками - фото крок 3
З'єднайте всі інгредієнти в каструлі, залийте водою, доведіть до кипіння. Додайте цукор, варите 10 хвилин на помірному вогні при закритій кришці. Зніміть з вогню, дайте охолонути і настоятися протягом 2-3 годин.
компот з ревеню та яблуками - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти