Компот з ревеню та яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, кисло-солодкий і освіжаючий компот з ревенем, яблуками і м'ятою раджу пити охолодженим. Компот, настоявшись, стає набагато краще, смаки його складових встигають повністю розкритися.
Розповім вам, як приготувати компот з ревенем і яблуками. Тільки зварений компот необхідно остудити і дати настоятися, щоб всі смаки подружилися і склали ароматний букет. Ревінь - ранній овоч, надає напою приємний кислуватий відтінок, м'ята - освіжаючий.
- Ревінь - 120 грам
- Яблука - 800 грам
- М'ята (лист) - 10 штук
- Цукор - 70 грам
- Вода - 3 L
Яблука, ревінь і м'яту вимийте.
Ревінь наріжте невеликими шматочками по 2-3 см. Яблука розрізати на скибочки, видаліть серцевину і насіння.
З'єднайте всі інгредієнти в каструлі, залийте водою, доведіть до кипіння. Додайте цукор, варите 10 хвилин на помірному вогні при закритій кришці. Зніміть з вогню, дайте охолонути і настоятися протягом 2-3 годин.
Смачного!