Варення з ревеню з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще ніколи не робили заготовки з ревеню, то я допоможу вам це виправити, і перше з чого ми почнемо - це дуже смачне варення з ревеню з яблуками, у нього цікавий смак і приголомшливий аромат.
Від того, які заготовки ми зробимо влітку, залежить, як ми проведемо зиязикай час, тому я дуже люблю експериментувати на кухні і робити незвичайні закачування. Сьогодні я хочу поділитися з вами одним з таких оригінальних рецептів і розповісти, як приготувати варення з ревеню з яблуками, тим більше що зараз якраз сезон дозрівання цієї рослини. Таке варення я роблю досить часто, але кожен раз додаю до ревеню що-небудь новеньке. Ось і тут я як зазвичай взяла яблука, а ще поклала в варення апельсин (цитрусові добре поєднуються з ревенем), а для пікантності і гостроти смаку додала трохи імбиру. Вийшло настільки смачно, що я навіть сама не очікувала, тому я абсолютно всім рекомендую приготувати варення з ревеню з яблуками в домашніх умовах, до того ж це не займе у вас багато часу.
- Ревінь - 1 кілограм
- Яблуко - 2-3 штук
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Вода - 200 мілілітрів
- Імбир свіжий подрібнений - 1-2 Ст. Ложок