Компот з черешні на зиму зі стерилізацією
(покроковий рецепт з фото)
В пору літніх ягід встигніть закатати на зиму смачний компот із черешні зі стерилізацією. Вийде смачний напій, який сподобається всій вашій родині і гостям.
Компот з черешні на зиму зі стерилізацією - ідеальна заготовка з літніх ягід. Такий напій можна сміливо запропонувати за святковим столом. Взимку - це буде дуже навіть до речі, коли свіжих ягід немає, але в консервованому вигляді вони також смачні і з них виходять найсмачніші домашні компоти.
- Черешня - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Вода - 800 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування компоту із черешні на зиму зі стерилізацією.
Черешню вимийте і складіть на дно простерилизованной скляної банки. Туди ж всипте весь цукор.
Залийте черешню в банку гарячою водою.
Поставте компот стерилизоваться в каструлю з водою на 10-15 хвилин.
Закатати кришками і утеплите. Дайте компоту повністю охолонути.
Готовий компот зберігайте в коморі до зими. Вихід заготовки - банка об'ємом 1 літр.