Рецепт Компот з черешні з кісточками на зиму фото

Компот з черешні з кісточками на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черешня
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Літні
Напої , Компоти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Літо - період консервації на зиму. Це самий простий і доступний варіант приготування компоту із черешні. Вам навіть не доведеться очищати черешню від кісточок, що істотно спрощує процес. Пробуємо!

Опис приготування:

Приготуємо компот із черешні з кісточками на зиму в домашніх умовах. Черешню беремо з розрахунку 0, 5 кг на 3-х літрову банку + 1 склянка цукру. Розкладаємо вимиту черешню з кісточками по стерилізованих банках. Зверху засипаємо цукор і заливаємо окропом. Закочує і перевертаємо банки догори дном. Ми залишаємо на добу в такому положенні, укутавши їх в ковдру. Готовий компот зберігаємо в прохолодному місці. Хай щастить!

  • Черешня - 0, 5 кілограма (на 3-х літрову банку)
  • Цукор - 1 Склянка (на 3-х літрову банку)
компот з черешні з кісточками на зиму - фото крок 1
Ретельно промиваємо черешню і очищаємо її від плодоніжок. Розкладаємо черешню по стерилізованих трилітровим банкам. Зверху засипаємо цукор.
компот з черешні з кісточками на зиму - фото крок 2
Заливаємо окріп (практично до верху). Банки закочує і перевертаємо догори дном, закутавши в теплу ковдру. Ми залишаємо так на добу.
компот з черешні з кісточками на зиму - фото крок 3
Компот зберігаємо в темному, прохолодному місці.

Схожі рецепти