Рецепт Компот з вишні з кісточками фото

Компот з вишні з кісточками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Напої , Компоти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Компот з вишні відмінно освіжає в спекотний літній період часу. Він багатий вітамінами і мікроелементами, тому його корисно пити як дорослим, так і діткам. Спробуйте зварити такий компот і ви.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати компот з вишні з кісточками, то просто прочитайте цей рецепт. Компот слід зберігати в холодильнику. Тоді він довго зможе радувати вас своїм освіжаючим смаком.

  • Вишня - 500 грам
  • Цукор - 8 Ст. Ложок
  • Вода - 1 літр
  • Лимонна кислота - 1, 5 грами
компот з вишні з кісточками - фото крок 1
Візьміть невелику чисту каструльку, влийте в неї літр чистої питної води. Поставте каструльку на плиту, включите великий вогонь. Доведіть воду до кипіння, зменшіть силу газу. Всипте в воду лимонну кислоту.
компот з вишні з кісточками - фото крок 2
Потім додайте у воду цукровий пісок. Якщо ви любите компоти послаже, тоді просто збільште кількість цукру. Якщо хочете отримати кислий напій, не додавайте його зовсім.
компот з вишні з кісточками - фото крок 3
Гарненько розмішайте воду з цукром і лимонною кислотою. Вони повинні повністю розчинитися в ній.
компот з вишні з кісточками - фото крок 4
Вимийте вишеньки, відірвіть у них хвостики. Киньте їх в киплячу воду, варіть протягом двадцяти хвилин. Періодично знімайте утворилася пінку. Готовий компот остудіть і поставте в холодильник.

Схожі рецепти