Компот із заморожених фруктів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо з літа ви заготовили фрукти, можна зварити ароматний, корисний і смачний компот. Такий напій ідеально підійде не тільки для дорослих, але і для діток. Простий рецепт як раз перед вами.
Використовувати можна абсолютно будь-які фрукти і ягоди, які є в морозилці. Рекомендую додавати для кольору сливи або вишні, а для аромату - абрикоси. Якщо компот виходить занадто солодким, можна додати трішки лимонної кислоти.
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок (за смаком)
- Лимонна кислота - 0.5-1 чайних ложки (по бажанню)
- Яблука - 100 грам
- Абрикоси - 100 грам
- Виноград - 100 грам
- Алича або зливу - 100 грам
- Вишня - 100 грам
- Черешня - 100 грам
- Вода - 1.5 L
1. Підготуйте фрукти, цукор і лимонну кислоту.
2. У каструлю відправте яблука, абрикоси.
3. Додаємо виноград.
4. Alyce або басейну.
5. А також вишню і черешню.
6. Залийте водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, приберіть вогонь до мінімуму і варіть близько 20 хвилин. Після зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою і залиште на годинку.
7. Процідити через сито компоту, додайте за смаком цукор і лимонну кислоту. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Відразу зніміть з вогню і залиште до повного охолодження.
8. Натуральний і смачний домашній компот готовий. Пригощайтеся!