Рецепт Компот із заморожених фруктів фото

Компот із заморожених фруктів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Солодке , Напої , Компоти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо з літа ви заготовили фрукти, можна зварити ароматний, корисний і смачний компот. Такий напій ідеально підійде не тільки для дорослих, але і для діток. Простий рецепт як раз перед вами.

Опис приготування:

Використовувати можна абсолютно будь-які фрукти і ягоди, які є в морозилці. Рекомендую додавати для кольору сливи або вишні, а для аромату - абрикоси. Якщо компот виходить занадто солодким, можна додати трішки лимонної кислоти.

  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок (за смаком)
  • Лимонна кислота - 0.5-1 чайних ложки (по бажанню)
  • Яблука - 100 грам
  • Абрикоси - 100 грам
  • Виноград - 100 грам
  • Алича або зливу - 100 грам
  • Вишня - 100 грам
  • Черешня - 100 грам
  • Вода - 1.5 L
компот із заморожених фруктів - фото крок 1
1. Підготуйте фрукти, цукор і лимонну кислоту.
компот із заморожених фруктів - фото крок 2
2. У каструлю відправте яблука, абрикоси.
компот із заморожених фруктів - фото крок 3
3. Додаємо виноград.
компот із заморожених фруктів - фото крок 4
4. Alyce або басейну.
компот із заморожених фруктів - фото крок 5
5. А також вишню і черешню.
компот із заморожених фруктів - фото крок 6
6. Залийте водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, приберіть вогонь до мінімуму і варіть близько 20 хвилин. Після зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою і залиште на годинку.
компот із заморожених фруктів - фото крок 7
7. Процідити через сито компоту, додайте за смаком цукор і лимонну кислоту. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Відразу зніміть з вогню і залиште до повного охолодження.
компот із заморожених фруктів - фото крок 8
8. Натуральний і смачний домашній компот готовий. Пригощайтеся!

Схожі рецепти