Рецепт Коктейль шарами фото

Коктейль шарами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Шоколад
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Коктейлі
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Зробити оригінальний коктейль шарами в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Хочете дізнатися подробиці? Поспішаю ними з вами поділитися.

Опис приготування:

Рецепт приготування коктейлю шарами передбачає акуратність і якусь повільність в кожному русі. Одна помилка - і шари можуть змішатися, а значить всі зусилля будуть марними. Важливо також обзавестися барною ложкою, що полегшить процес наливаючи рідин в стакан.

1. Першим шаром, який ляже на дно, буде Самбука. Акуратно влийте її в стакан.

2. Підготуйте вершковий лікер, який налийте наступним за допомогою ложки. Повільно і акуратно, щоб шар лягав рівно.

3. Слідом налийте обережно Абсент.

4. Останнім буде Гренадін. Тут є один секрет, як зробити так, щоб додати його в усі верстви. Для цього можна скористатися трубочкою, верх якої затисніть пальцями, а коли опустите в стакан, акуратно розтисніть.

5. Якщо ви любите вогонь, то залишилося тільки підпалити цей коктейль шарами в домашніх умовах і через півхвилини швидко випити.

Ось така краса, яку зазвичай готують тільки професійні бармени, може з'явитися на вашій кухні. Трохи зусиль, терпіння і акуратності і у вас все вийде!

  • Самбука - 20 мілілітрів
  • Абсент - 20 мілілітрів
  • Лікер вершковий - 20 мілілітрів
  • Гренадіни - 5 мілілітрів
Рецепт приготування коктейлю шарами передбачає акуратність і якусь повільність в кожному русі. Одна помилка - і шари можуть змішатися, а значить всі зусилля будуть марними. Важливо також обзавестися барною ложкою, що полегшить процес наливаючи рідин в стакан.

1. Першим шаром, який ляже на дно, буде Самбука. Акуратно влийте її в стакан.

2. Підготуйте вершковий лікер, який налийте наступним за допомогою ложки. Повільно і акуратно, щоб шар лягав рівно.

3. Слідом налийте обережно Абсент.

4. Останнім буде Гренадін. Тут є один секрет, як зробити так, щоб додати його в усі верстви. Для цього можна скористатися трубочкою, верх якої затисніть пальцями, а коли опустите в стакан, акуратно розтисніть.

5. Якщо ви любите вогонь, то залишилося тільки підпалити цей коктейль шарами в домашніх умовах і через півхвилини швидко випити.

Ось така краса, яку зазвичай готують тільки професійні бармени, може з'явитися на вашій кухні. Трохи зусиль, терпіння і акуратності і у вас все вийде!

Схожі рецепти