Коктейль шарами
(покроковий рецепт з фото)
Зробити оригінальний коктейль шарами в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Хочете дізнатися подробиці? Поспішаю ними з вами поділитися.
Рецепт приготування коктейлю шарами передбачає акуратність і якусь повільність в кожному русі. Одна помилка - і шари можуть змішатися, а значить всі зусилля будуть марними. Важливо також обзавестися барною ложкою, що полегшить процес наливаючи рідин в стакан.
1. Першим шаром, який ляже на дно, буде Самбука. Акуратно влийте її в стакан.
2. Підготуйте вершковий лікер, який налийте наступним за допомогою ложки. Повільно і акуратно, щоб шар лягав рівно.
3. Слідом налийте обережно Абсент.
4. Останнім буде Гренадін. Тут є один секрет, як зробити так, щоб додати його в усі верстви. Для цього можна скористатися трубочкою, верх якої затисніть пальцями, а коли опустите в стакан, акуратно розтисніть.
5. Якщо ви любите вогонь, то залишилося тільки підпалити цей коктейль шарами в домашніх умовах і через півхвилини швидко випити.
Ось така краса, яку зазвичай готують тільки професійні бармени, може з'явитися на вашій кухні. Трохи зусиль, терпіння і акуратності і у вас все вийде!
- Самбука - 20 мілілітрів
- Абсент - 20 мілілітрів
- Лікер вершковий - 20 мілілітрів
- Гренадіни - 5 мілілітрів
1. Першим шаром, який ляже на дно, буде Самбука. Акуратно влийте її в стакан.
2. Підготуйте вершковий лікер, який налийте наступним за допомогою ложки. Повільно і акуратно, щоб шар лягав рівно.
3. Слідом налийте обережно Абсент.
4. Останнім буде Гренадін. Тут є один секрет, як зробити так, щоб додати його в усі верстви. Для цього можна скористатися трубочкою, верх якої затисніть пальцями, а коли опустите в стакан, акуратно розтисніть.
5. Якщо ви любите вогонь, то залишилося тільки підпалити цей коктейль шарами в домашніх умовах і через півхвилини швидко випити.
Ось така краса, яку зазвичай готують тільки професійні бармени, може з'явитися на вашій кухні. Трохи зусиль, терпіння і акуратності і у вас все вийде!