Коктейль «американо»
(покроковий рецепт з фото)
На домашній вечірці хочеться порадувати себе смачними коктейлів, але іноді фантазія далі "маргарити" і "викрутки" не йде. Тому я поділюся з вами рецептом, як приготувати коктейль "американо" .
1. Для початку наповніть стакан льодом (не доверху).
2. Слідом влийте вермут і кампари. Бажано, щоб вермут був солодким і червоним. Перемішайте.
3. Потім влийте содову. Її кількість сміливо регулюйте на свій розсуд.
4. А завершальним штрихом стане апельсин. Відріжте середньої товщини скибочку, і прикрасьте їм готовий коктейль. Готово! Подавайте до столу.
Зазначу також, що до коктейлю можна подати і лимон. Він вийде не дуже міцним, зате дуже смачним.
- Вермут - 30 мілілітрів (червоний)
- Кампари - 30 мілілітрів
- Содова - За смаком
- Апельсина - 1 штука (скибочку)
- Лід - За смаком
1. Для початку наповніть стакан льодом (не доверху).
2. Слідом влийте вермут і кампари. Бажано, щоб вермут був солодким і червоним. Перемішайте.
3. Потім влийте содову. Її кількість сміливо регулюйте на свій розсуд.
4. А завершальним штрихом стане апельсин. Відріжте середньої товщини скибочку, і прикрасьте їм готовий коктейль. Готово! Подавайте до столу.
Зазначу також, що до коктейлю можна подати і лимон. Він вийде не дуже міцним, зате дуже смачним.
2. Слідом влийте вермут і кампари. Бажано, щоб вермут був солодким і червоним. Перемішайте.
3. Потім влийте содову. Її кількість сміливо регулюйте на свій розсуд.
4. А завершальним штрихом стане апельсин. Відріжте середньої товщини скибочку, і прикрасьте їм готовий коктейль. Готово! Подавайте до столу.
Зазначу також, що до коктейлю можна подати і лимон. Він вийде не дуже міцним, зате дуже смачним.