Шоколадне печиво «американо»
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадне печиво"Американо" - дуже смачне частування до чаю. У нього є багато переваг. По перше, це бюджетне печиво. По-друге, готується легко на смак виходить дивовижним. Пробуємо?
Опис приготування:
Шоколадне печиво"Американо" готується досить легко, але потрібно знати кілька хитрих прийомів, щоб приготування стало ще більш простим. Наприклад, коли Ви вже формуєте кульки з тіста, то потрібно пам'ятати, що робити це слід якомога швидше, поки тісто холодну, інакше потім буде складно формувати кульки, так як воно почне активно прилипати до пальців і тоді доведеться відкласти цю справу і знову остуджувати тісто в холодильнику. Шоколадне печиво"Американо" - моє найулюбленіше печиво, воно начебто просте, але жахливо смачне, особливо якщо подавати його з кавою. Так що пробуйте приготувати, пишіть свої відгуки та приємного приготування!
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Темний шоколад - 220 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Разрхлітель - 1/2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - - За смаком