Шоколадне печиво «американо»
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадне печиво "американо" - дуже смачне частування до чаю. У нього є багато переваг. По перше, це бюджетне печиво. По-друге, готується легко на смак виходить дивовижним. Пробуємо?
Шоколадне печиво "американо" готується досить легко, але потрібно знати кілька хитрих прийомів, щоб приготування стало ще більш простим. Наприклад, коли Ви вже формуєте кульки з тіста, то потрібно пам'ятати, що робити це слід якомога швидше, поки тісто холодну, інакше потім буде складно формувати кульки, так як воно почне активно прилипати до пальців і тоді доведеться відкласти цю справу і знову остуджувати тісто в холодильнику. Шоколадне печиво "американо" - моє найулюбленіше печиво, воно начебто просте, але жахливо смачне, особливо якщо подавати його з кавою. Так що пробуйте приготувати, пишіть свої відгуки та приємного приготування!
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Темний шоколад - 220 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Разрхлітель - 1/2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - - За смаком