Рецепт Шоколадне печиво «американо» фото

Шоколадне печиво «американо»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Романтична вечеря , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Шоколадне печиво"Американо" - дуже смачне частування до чаю. У нього є багато переваг. По перше, це бюджетне печиво. По-друге, готується легко на смак виходить дивовижним. Пробуємо?

Опис приготування:

Шоколадне печиво"Американо" готується досить легко, але потрібно знати кілька хитрих прийомів, щоб приготування стало ще більш простим. Наприклад, коли Ви вже формуєте кульки з тіста, то потрібно пам'ятати, що робити це слід якомога швидше, поки тісто холодну, інакше потім буде складно формувати кульки, так як воно почне активно прилипати до пальців і тоді доведеться відкласти цю справу і знову остуджувати тісто в холодильнику. Шоколадне печиво"Американо" - моє найулюбленіше печиво, воно начебто просте, але жахливо смачне, особливо якщо подавати його з кавою. Так що пробуйте приготувати, пишіть свої відгуки та приємного приготування!

  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Темний шоколад - 220 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілін - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Разрхлітель - 1/2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - - За смаком
шоколадне печиво
У каструлі на невеликому вогні розтоплюємо нарубані вершкове масло і темний шоколад.
шоколадне печиво
В іншій мисці за допомогою міксера збиваємо яйця з цукром. Рідина повинна збільшитися двоє, тому збиваємо досить тривалий час.
шоколадне печиво
Потім невеликими порціями в яєчну суміш замішуємо шоколад (він повинен бути кімнатної температури), додаємо ванілін.
шоколадне печиво
Гарненько перемішуємо.
шоколадне печиво
Потім просіваємо борошно, сіль і розпушувач.
шоколадне печиво
Потихеньку замішуємо суху суміш в шоколадну. Потім тісто прибираємо в холодильник мінімум на 4 годину (а краще на всю ніч), повинно вийти дуже туге тісто.
шоколадне печиво
З тіста формуємо кульки (можна це робити за допомогою чайної ложки) і обвалюють у цукровій пудрі.
шоколадне печиво
Потім кульки перекладаємо на деко, застелений папером для випікання або фольгою. Випікаємо печиво в духовці близько 12-20 хвилин при 180 градусах, в залежності від Вашої духовки.
шоколадне печиво
Смачного!

Схожі рецепти