Печиво «американо»
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, хрустке печиво з шоколадною крихтою буде відмінним доповненням до чаювання. Печиво буде не надто солодке, розсипчаста, хрустке. Дітям сподобається подвійно.
Дуже смачне хрустке печиво буде відповідним перекусом на вечір для дітей, в поєднанні з теплим молочком або чаєм. У приготуванні не складно і невибагливо, тому не займе у вас багато часу. Для великого застілля буде самим відмінним варіантом по економії часу і грошей, так як витрат для інгредієнтів зовсім небагато. Читайте керівництво, як приготувати печиво "американо" і дотримуйтесь простих кроків.
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор коричневий - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 штука (пакетик)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Шоколадна крихта - 400 мілілітрів
- Борошно - 250 грам
1
У глибокій мисці з'єднуємо борошно, розпушувач і сіль.
2
В окремій мисці збиваємо м'яке вершкове масло з цукром. Потім вводимо яйця і ванілін, все добре перемішуємо.
3
Додайте до масляною масою борошняну і перемішайте, введіть шоколадну крихту.
4
Готове тісто помістіть в пакет і відправте в холодильник на 20 хвилин.
5
Потім за допомогою ложки викладайте печиво на деко, застелений пекарської папером.
6
Випікайте печиво 20 хвилин при 180 градусах. Приємного чаювання!