«Американо» коктейль
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.
Думаю, що у кожного є свій улюблений рецепт коктейлю, який можна зробити для святкового столу або побалувати себе після трудового дня. Розповім, як приготувати"Американо" коктейль.
Опис приготування:
Придумав цей коктейль один італійський бармен. Готують його не тільки для вечірок, а також в ресторанах його подають для розігріву апетиту. Його подають в різних кафе і ресторанах по всьому світу. Спочатку до його складу входило близько 60 інгредієнтів, проте з часом рецептуру спростили, тому сьогодні його можна зробити в домашніх умовах.
- Червоний вермут - 30 мілілітрів
- Кампари - 30 мілілітрів
- Содова - 50 мілілітрів
- Апельсин - 1 скибочку
- Лід - 5 штук
1. Підготовляю необхідні інгредієнти. У широкий стакан кладу шматочки льоду.
2. Вливаю необхідну кількість червоного вермуту і «Кампарі». Содової водою заливаю вміст склянки доверху. Тонкої ложкою перемішую всі складові коктейлю.
3. Апельсин мою і нарізаю шматочками, однією прикрашаю стакан або кладу її всередину. Подаю коктейль холодним.