«Американо» коктейль
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що у кожного є свій улюблений рецепт коктейлю, який можна зробити для святкового столу або побалувати себе після трудового дня. Розповім, як приготувати "американо" коктейль.
Придумав цей коктейль один італійський бармен. Готують його не тільки для вечірок, а також в ресторанах його подають для розігріву апетиту. Його подають в різних кафе і ресторанах по всьому світу. Спочатку до його складу входило близько 60 інгредієнтів, проте з часом рецептуру спростили, тому сьогодні його можна зробити в домашніх умовах.
- Червоний вермут - 30 мілілітрів
- Кампари - 30 мілілітрів
- Содова - 50 мілілітрів
- Апельсин - 1 скибочку
- Лід - 5 штук
2. Вливаю необхідну кількість червоного вермуту і «Кампарі». Содової водою заливаю вміст склянки доверху. Тонкої ложкою перемішую всі складові коктейлю.