Кляр для риби на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Пивний кляр дуже популярний для приготування овочів, м'яса, птиці або морепродуктів. Я знаю рецепт, як приготувати кляр для риби на пиві, це по суті рідке тісто. У ньому риба вийде соковитою.
Приготування цього клярі - дуже простий процес. Рибу можна використовувати абсолютно будь-яку, на ваш смак. За бажанням додайте в кляр свої улюблені спеції або трави. Подавайте рибу в клярі в гарячому вигляді з гострим або ніжним соусом.
- Борошно - 1 Склянка
- Часниковий порошок - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний перець - 2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Пиво світле - 500 мілілітрів
- Рибне філе - 8 штук
1
Рибне філе помийте, просушіть, розділи порційні. Приправити сіллю і poperčite.
2
З'єднайте борошно, часниковий порошок, паприка, сіль, і перець.
3
Злегка збийте вінчиком яйце і вмішайте його в борошно.
4
Поступово введіть пиво в отриману масу, поки не вийде рідке тісто.
5
Занурюйте рибу в приготований кляр і смажте у великій кількості розігрітого масла.