Рецепт Кляр для риби на пиві фото

Кляр для риби на пиві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Риба та морепродукти , Яйця
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Пивний кляр дуже популярний для приготування овочів, м'яса, птиці або морепродуктів. Я знаю рецепт, як приготувати кляр для риби на пиві, це по суті рідке тісто. У ньому риба вийде соковитою.

Опис приготування:

Приготування цього клярі - дуже простий процес. Рибу можна використовувати абсолютно будь-яку, на ваш смак. За бажанням додайте в кляр свої улюблені спеції або трави. Подавайте рибу в клярі в гарячому вигляді з гострим або ніжним соусом.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Часниковий порошок - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний перець - 2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Пиво світле - 500 мілілітрів
  • Рибне філе - 8 штук
1
Рибне філе помийте, просушіть, розділи порційні. Приправити сіллю і poperčite.
2
З'єднайте борошно, часниковий порошок, паприка, сіль, і перець.
3
Злегка збийте вінчиком яйце і вмішайте його в борошно.
4
Поступово введіть пиво в отриману масу, поки не вийде рідке тісто.
5
Занурюйте рибу в приготований кляр і смажте у великій кількості розігрітого масла.

Схожі рецепти