Кіш з сиром
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - базовий рецепт приготування Кіша з сиром. Додавайте в рецепт якісь додаткові інгредієнти - і кожен раз у вас буде виходити нова версія Кіша з сиром.
Ця страва - одне з найбільш популярних у французькій кухні. Кіш з сиром готується досить просто, особливо якщо використовувати вже готове бездріжджове тісто (продається в супермаркетах). Тісто виходить досить сухим, однак це з лишком компенсується соковитою, неймовірно смачною сирною начинкою. До речі, ви можете додавати в киш з сиром практично будь-які інші інгредієнти, таким чином отримуючи на виході трохи іншу страву. Удачі в приготуванні!
- Тісто для пирога (готове) - 450 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
- Борошно - 1 Чайна ложка
Яйця збити віночком.
Викладаємо тісто у форму для Кіша. Вливаємо молоко в яйця, збиваємо ще раз. Додаємо сир. Якщо хочете, додавайте в суміш ще якісь інгредієнти для начинки (шинку, наприклад). Отриману суміш заливайте в форму для Кіша на тісто.
Посипаємо киш спеціями і борошном. Відправляємо в духовку, розігріту до 175 градусів, і запікаємо 45-50 хвилин.
Через 45-50 хвилин тісто підрум'яниться, а начинка "схопиться" і стане густішою. Ваш киш з сиром готовий, смачного!