Рецепт Кіш з рибою і брокколі фото

Кіш з рибою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Овочі , Пісочне тісто , Брокколі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати киш з рибою і брокколі в домашніх умовах. Хто не знає, Kiš - це блюдо французької кухні, а саме - відкритий смачний пиріг. Рекомендую спробувати мій рецепт Кіша!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати киш з рибою і брокколі в домашніх умовах. Це дуже просте і вишукану страву, так що у мене навіть сумнівів не виникає в тому, чи сподобається воно вам. Звичайно ж сподобається! Адже ніжний смак брокколі тут чудово підкреслює і доповнює не менше ніжний і багатий аромат і смак сьомги. Словом, поєднання на рідкість вдале, тому і пиріг виходить неймовірним!

  • Тісто пісочне - 300 грам (вибирайте несолодке, або приготуйте його самостійно)
  • Яйця - 3 штуки
  • Брокколі - 250 грам
  • Сьомга - 350 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Спеції - За смаком
кіш з рибою і брокколі - фото крок 1
1. Тісто розморозимо і розкачати за формою для запікання так, щоб вийшли бортики, проколюємо виделкою в декількох місцях і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 5-10 хвилин. Треба, щоб воно трохи зарум'янилося. Дістаємо і чекаємо, щоб воно охололо і затверділо.
кіш з рибою і брокколі - фото крок 2
2. Сьомгу і рибу поки дістанемо розморожувати, а тим часом зробимо соус-заливку. Для цього до однорідності збиваємо три яйця зі спеціями і вершками.
кіш з рибою і брокколі - фото крок 3
3. І ось тепер поверх охололого коржа викладаємо шматочки рибки і брокколі, заливаємо соусом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
кіш з рибою і брокколі - фото крок 4
4. От і все! Нарізаємо шматочками і подаємо до столу!

Схожі рецепти