Кіш з рибою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати киш з рибою і брокколі в домашніх умовах. Хто не знає, Kiš - це блюдо французької кухні, а саме - відкритий смачний пиріг. Рекомендую спробувати мій рецепт Кіша!
Розповім, як приготувати киш з рибою і брокколі в домашніх умовах. Це дуже просте і вишукану страву, так що у мене навіть сумнівів не виникає в тому, чи сподобається воно вам. Звичайно ж сподобається! Адже ніжний смак брокколі тут чудово підкреслює і доповнює не менше ніжний і багатий аромат і смак сьомги. Словом, поєднання на рідкість вдале, тому і пиріг виходить неймовірним!
- Тісто пісочне - 300 грам (вибирайте несолодке, або приготуйте його самостійно)
- Яйця - 3 штуки
- Брокколі - 250 грам
- Сьомга - 350 грам
- Вершки - 150 грам
- Спеції - За смаком
1. Тісто розморозимо і розкачати за формою для запікання так, щоб вийшли бортики, проколюємо виделкою в декількох місцях і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 5-10 хвилин. Треба, щоб воно трохи зарум'янилося. Дістаємо і чекаємо, щоб воно охололо і затверділо.
2. Сьомгу і рибу поки дістанемо розморожувати, а тим часом зробимо соус-заливку. Для цього до однорідності збиваємо три яйця зі спеціями і вершками.
3. І ось тепер поверх охололого коржа викладаємо шматочки рибки і брокколі, заливаємо соусом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
4. От і все! Нарізаємо шматочками і подаємо до столу!