Кіш з червоною рибою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ніжний і ситний французький пиріг цілком під силу спекти на домашній кухні навіть початківцю кулінарові. Цей пиріг буде відмінним сніданком або вечерею, його можна подати і до святкового столу.
Цей смачний пиріг безсумнівно оцінять любителі страв з риби і брокколі. Ніжний і дуже смачний пиріг добре як в гарячому, так і в холодному вигляді. Він настільки смачний, що його можна подати навіть до святкового столу. Рецепт приготування не дуже складний, переконайтеся самі. З даної кількості інгредієнтів можна приготувати два пирога діаметром 22 см. Розповідаю, як приготувати киш з лососем і броколі.
- Лосось - 300-400 грам
- Брокколі - 300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце - 4 штуки(1- в тісто, 3-для начинки)
- Молоко - 300 мілілітрів
- Часник - 1-2 зубчиків
- Шпинат - 100 грам
- Борошно пшеничне - 300 грам(250- в тісто, 50 - для начинки)
- Вершкове масло - 75 грам
- Вода - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
В першу чергу готуємо тісто. Перебиваємо в блендері борошно, сіль і холодне вершкове масло до стану крихти.
Додамо яйце і холодну воду і швидко замісити тісто. Загортаємо тісто в плівку і прибираємо в холодильник хвилин на 30-40.
Видаляємо з риби кістки і шкіру, нарізаємо рибне філе шматочками середнього розміру.
Брокколі розбираємо на невеликі суцвіття і бланшируємо в киплячій воді хвилини 3-4.
Шпинат помиємо, obsushim і narezhem. Якщо ви не любите шпинат, його можна і не додавати.
Приготуємо заливку. Для цього змішаємо яйця з молоком і борошном. Потім додамо сіль, перець, подрібнений часник і натертий на тертці сир.
Форму для випічки змащуємо маслом. Розкачуємо тісто і формуємо дно з бортиками. Виделкою зробимо кілька проколів по дну.
Розкладаємо шпинат і брокколі.
Слідом розкладемо шматочки лосося.
І заливаємо яєчно-молочної заливкою.
І ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30-35.