Рецепт Кіш з червоною рибою і брокколі фото

Кіш з червоною рибою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Яйця , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Смачний, ніжний і ситний французький пиріг цілком під силу спекти на домашній кухні навіть початківцю кулінарові. Цей пиріг буде відмінним сніданком або вечерею, його можна подати і до святкового столу.

Опис приготування:

Цей смачний пиріг безсумнівно оцінять любителі страв з риби і брокколі. Ніжний і дуже смачний пиріг добре як в гарячому, так і в холодному вигляді. Він настільки смачний, що його можна подати навіть до святкового столу. Рецепт приготування не дуже складний, переконайтеся самі. З даної кількості інгредієнтів можна приготувати два пирога діаметром 22 см. Розповідаю, як приготувати киш з лососем і броколі.

  • Лосось - 300-400 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Яйце - 4 штуки(1- в тісто, 3-для начинки)
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Шпинат - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 300 грам(250- в тісто, 50 - для начинки)
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Вода - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 1
В першу чергу готуємо тісто. Перебиваємо в блендері борошно, сіль і холодне вершкове масло до стану крихти.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 2
Додамо яйце і холодну воду і швидко замісити тісто. Загортаємо тісто в плівку і прибираємо в холодильник хвилин на 30-40.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 3
Видаляємо з риби кістки і шкіру, нарізаємо рибне філе шматочками середнього розміру.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 4
Брокколі розбираємо на невеликі суцвіття і бланшируємо в киплячій воді хвилини 3-4.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 5
Шпинат помиємо, obsushim і narezhem. Якщо ви не любите шпинат, його можна і не додавати.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 6
Приготуємо заливку. Для цього змішаємо яйця з молоком і борошном. Потім додамо сіль, перець, подрібнений часник і натертий на тертці сир.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 7
Форму для випічки змащуємо маслом. Розкачуємо тісто і формуємо дно з бортиками. Виделкою зробимо кілька проколів по дну.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 8
Розкладаємо шпинат і брокколі.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 9
Слідом розкладемо шматочки лосося.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 10
І заливаємо яєчно-молочної заливкою.
кіш з червоною рибою і брокколі - фото крок 11
І ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30-35.

Схожі рецепти