Рецепт Кінська ковбаса кази фото

Кінська ковбаса кази
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід

Кінська ковбаса кази - одне з найвідоміших страв з конини. Вона дуже популярна Сході. Казі можна з'їсти як закуску, тонко нарізавши, а можна приготувати з неї плов, бесбармак і інші блюда.

Кінська ковбаса кази - делікатес у тюркських народів, для нас незвичний, але дуже смачний. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю ковбасу своїми руками. Інгредієнти своєрідні, конину не так просто дістати, але при бажанні можна знайти. Казі зазвичай подають холодною, але можна подавати і гарячою, кому як подобається. Відмінно підійде до цієї закуски тонко нарізану цибулю, политий винним оцтом або соління. Смачного!

  • Конні - 1 кілограм
  • Кінське сало - 500 грам
  • Кінські кишка (50 см) - 1 штука
  • Чорний мелений перець - 15 грам
  • Зіра - 50 грам
  • Сіль - 65 грам
1
М'ясо і сало наріжте смужками (довжиною 15-20 см, шириною 3-4 см).
2
Змастіть м'ясо і сало спеціями. Поставте в прохолодне місце на годину, щоб вони промаринувалося.
3
Кишки Ретельно помийте водою з оцтом.
4
З одного боку кишку зав'яжіть ниткою і наповнюйте кишку м'ясом з салом.
5
Коли кишка наповниться, зав'яжіть її нитками з іншого боку.
6
Складіть ковбасу в каструлю, залийте водою, і варіть протягом 2-х годин. Суддя gotova!

Схожі рецепти