Рецепт Kijuç, запечений з картоплею фото

Kijuç, запечений з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Пропоную вашій увазі рецепт, який стане прикрасою вашого святкового (і не тільки) столу! Kijuç, запечений з картоплею, виходить смачним, ароматним і до того ж корисним!

Kijuç, запечений з картоплею, вдає із себе дуже смачна страва, яке можна подати навіть на святковий стіл в якості гарячого. Риба, приготована таким способом, виходить дуже ніжною, просто тане в роті. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо, воно заслуговує на це. Особисто для мене це одне з найсмачніших рибних страв. Так що, якщо ви любитель рибки, та ще й запеченої в горщику з овочами в духовочке ... То ви точно за адресою

  • Kijuç - 500 грам (філе)
  • Картопля - 9 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 300 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження)
  • Сіль, спеції - За смаком
Kijuç, запечений з картоплею - фото крок 1
Цибулю і моркву моєму і очищаємо. Морква нарізаємо часточками, а цибуля - кубиками. Обсмажуємо на змащеній олією сковороді до м'якості.
Kijuç, запечений з картоплею - фото крок 2
Точно так же моєму картоплю, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Рибу, якщо це цілий шматок, очищаємо, промиваємо, знімаємо шкіру. Відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо теж кубиками (філе просто нарізаємо).
Kijuç, запечений з картоплею - фото крок 3
Картопля з рибою солимо, додаємо спеції за смаком, перемішуємо і укладаємо в горщик. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3 горщика, але можна при бажанні поділити на 4.
Kijuç, запечений з картоплею - фото крок 4
Зверху викладаємо обсмажену цибулю з морквою і поливаємо сметаною. Накриваємо горщики кришкою і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку хвилин на 30-40 (до готовності картоплі).
Kijuç, запечений з картоплею - фото крок 5
Готово! :)

Схожі рецепти