Kijuç, запечений з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт, який стане прикрасою вашого святкового (і не тільки) столу! Kijuç, запечений з картоплею, виходить смачним, ароматним і до того ж корисним!
Kijuç, запечений з картоплею, вдає із себе дуже смачна страва, яке можна подати навіть на святковий стіл в якості гарячого. Риба, приготована таким способом, виходить дуже ніжною, просто тане в роті. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо, воно заслуговує на це. Особисто для мене це одне з найсмачніших рибних страв. Так що, якщо ви любитель рибки, та ще й запеченої в горщику з овочами в духовочке ... То ви точно за адресою
- Kijuç - 500 грам (філе)
- Картопля - 9 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 300 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження)
- Сіль, спеції - За смаком
Цибулю і моркву моєму і очищаємо. Морква нарізаємо часточками, а цибуля - кубиками. Обсмажуємо на змащеній олією сковороді до м'якості.
Точно так же моєму картоплю, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Рибу, якщо це цілий шматок, очищаємо, промиваємо, знімаємо шкіру. Відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо теж кубиками (філе просто нарізаємо).
Картопля з рибою солимо, додаємо спеції за смаком, перемішуємо і укладаємо в горщик. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3 горщика, але можна при бажанні поділити на 4.
Зверху викладаємо обсмажену цибулю з морквою і поливаємо сметаною. Накриваємо горщики кришкою і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку хвилин на 30-40 (до готовності картоплі).
Готово! :)