Kijuç, запечений в духовці з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Червоне м'ясо кижуча відрізняється особливою ніжністю і соковитістю. Саме тому риба користується величезною популярністю. Я запікаю кижуч з овочами в духовці. Чудовий і корисний вечерю!
Ви просто зобов'язані знати, як приготувати кижуча, запеченого з овочами. Блюдо універсальне і підійде в якості святкового для застілля в компанії друзів або близьких родичів. Наявність овочів позбавляє вас від обов'язку готувати якийсь додатковий гарнір. Все просто і смачно!
- Kijuç - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Селера черешкова - 2 штуки
- Соус соєвий - 1 За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
- Спеції - 1 За смаком
Філе кіжуча нарізаємо шматочками і складаємо в глибоку тарілку. Заливаємо соєвим соусом і присипаємо спеціями. Ставимо в холодильник на 1 час.
Овочі промиваємо. Селера і цибулю дрібно нарізаємо, морква трьом на тертці.
Перекладаємо кижуч в форму для запікання. Зверху красиво розкладаємо овочі.
Накриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Температура 200 градусів. Через 10 хвилин запікання фольгу потрібно видалити.
Смачного!