Рецепт Kijuç, запечений в духовці з овочами фото

Kijuç, запечений в духовці з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Червоне м'ясо кижуча відрізняється особливою ніжністю і соковитістю. Саме тому риба користується величезною популярністю. Я запікаю кижуч з овочами в духовці. Чудовий і корисний вечерю!

Ви просто зобов'язані знати, як приготувати кижуча, запеченого з овочами. Блюдо універсальне і підійде в якості святкового для застілля в компанії друзів або близьких родичів. Наявність овочів позбавляє вас від обов'язку готувати якийсь додатковий гарнір. Все просто і смачно!

  • Kijuç - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 3 штуки
  • Селера черешкова - 2 штуки
  • Соус соєвий - 1 За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Спеції - 1 За смаком
Kijuç, запечений в духовці з овочами - фото крок 1
Філе кіжуча нарізаємо шматочками і складаємо в глибоку тарілку. Заливаємо соєвим соусом і присипаємо спеціями. Ставимо в холодильник на 1 час.
Kijuç, запечений в духовці з овочами - фото крок 2
Овочі промиваємо. Селера і цибулю дрібно нарізаємо, морква трьом на тертці.
Kijuç, запечений в духовці з овочами - фото крок 3
Перекладаємо кижуч в форму для запікання. Зверху красиво розкладаємо овочі.
Kijuç, запечений в духовці з овочами - фото крок 4
Накриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Температура 200 градусів. Через 10 хвилин запікання фольгу потрібно видалити.
Kijuç, запечений в духовці з овочами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти