Рецепт Kijuç, тушкований з овочами фото

Kijuç, тушкований з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковита і ніжна риба в оточенні овочів - це дуже смачно. І ніякої гарнір не потрібний! Ну, хіба що особливо голодним відваріть парочку картоплин. Все ще не знаєте, що подати на вечерю? дивіться рецепт!

Опис приготування:

Kijuç - представник сімейства лососевих, деякі знавці навіть стверджують, що він набагато смачніше лосося. Готувати кіжуча - одне задоволення. Риба ніжна, НЕ кістлява і в підсумку виходить дуже смачною. Хочу розповісти вам, як приготувати кижуча, тушкованого з овочами. Блюдо готується на мінімальній кількості рослинного масла, виходить соковитим і ароматним. Рецепт кіжуча, тушкованого з овочами, з фото перед вами, готуйте і насолоджуйтеся результатом!

  • Kijuç, філе - 400 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Помідор - 2-3 штук (середнього розміру)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сметана або вершки - 1-2 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок (за смаком)
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5-1 Ст. Ложки (за смаком)
  • Спеції - 2 щіпки (італійські трави, розмарин)
  • Зелень кропу, петрушки - 30 грам
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 1
Змішуємо гірчицю з 1 столовою ложкою соєвого соусу. Нарізаємо філе кіжуча на невеликі шматочки, маринуємо рибку в цій суміші.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 2
Чистимо і нарізаємо часник і морква. Обсмажуємо на рослинному маслі в глибокій сковороді спочатку часник, потім, через хвилину, додаємо до нього моркву.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 3
Чистий цибулю, нарізаємо його кубиками і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо з морквою і часником хвилини 3.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 4
Кабачок нарізаємо кубиками, відправляємо на сковороду і додаємо туди ж соєвий соус. Перемішуємо.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 5
Слідом за кабачком відправляємо нарізану на такі ж кубики баклажан.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 6
Потім настає черга болгарського перцю.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 7
А тепер додаємо нарізані помідори, додаємо оцет і тушкуємо все хвилин 7.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 8
Овочі пригасити, звільняємо місце для кіжуча. Відсуваємо овочі на край сковороди.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 9
Викладаємо в місце, що звільнилося шматочки риби.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 10
На рибу кладемо вершки або сметану, спеції і дрібно нарізану зелень.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 11
Накриваємо сковороду кришкою, тушкуємо все на маленькому вогні хвилин 20.
Kijuç, тушкований з овочами - фото крок 12
І ось яке яскраве блюдо у нас вийде в підсумку!

Схожі рецепти