Kijuç, запечений з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і низькокалорійне блюдо, яке готується дуже легко. Соковита запечена риба і овочі - це прекрасний вечеря для всієї родини.
Кижуч дуже смачна риба і, якщо приготувати її в духовці та з овочами, - корисне і смачне блюдо вам гарантовано. Але ця риба готується дуже швидко, тому запікати з нею йде овочі, які готуються швидко. Картоплю, баклажан, морква слід попередньо обсмажувати. Хочу запропонувати вам рецепт приготування кіжуча, запеченого з овочами - спаржею, перцем і цибулею. Рецепт зовсім нескладний, таке блюдо можна приготувати навіть на свято. Розповідаю, як приготувати кижуча, запеченого з овочами.
- Kižuč файл - 800 грам
- Перець болгарський - 3 штуки
- Цибуля солодка синій - 3 штуки
- Sparzha - 300 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Нарізаємо філе кіжуча на порційні шматки. Солимо, перчим, скроплюємо лимонним соком і рослинним маслом і залишаємо маринуватися, поки ми будемо займатися овочами.
Чистимо спаржу і відрізаємо жорсткі нижні кінчики.
Болгарський перець миємо, видаляємо серцевину. Потім нарізаємо перець невеликими скибочками.
Чистимо цибулю та нарізаємо на невеликі пелюстки.
Кожну порцію риби з овочами загорніть в окремий лист фольги. Тому ділимо овочі на ту кількість порцій, на скільки ми нарізали рибу. Фольгу щільно загортаємо і викладаємо на деко. Запікаємо в духовці при 200 градусах хвилин 20.