Рецепт Kijuç, запечений з овочами фото

Kijuç, запечений з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Болгарський перець, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Смачне і низькокалорійне блюдо, яке готується дуже легко. Соковита запечена риба і овочі - це прекрасний вечеря для всієї родини.

Кижуч дуже смачна риба і, якщо приготувати її в духовці та з овочами, - корисне і смачне блюдо вам гарантовано. Але ця риба готується дуже швидко, тому запікати з нею йде овочі, які готуються швидко. Картоплю, баклажан, морква слід попередньо обсмажувати. Хочу запропонувати вам рецепт приготування кіжуча, запеченого з овочами - спаржею, перцем і цибулею. Рецепт зовсім нескладний, таке блюдо можна приготувати навіть на свято. Розповідаю, як приготувати кижуча, запеченого з овочами.

  • Kižuč файл - 800 грам
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Цибуля солодка синій - 3 штуки
  • Sparzha - 300 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Kijuç, запечений з овочами - фото крок 1
Нарізаємо філе кіжуча на порційні шматки. Солимо, перчим, скроплюємо лимонним соком і рослинним маслом і залишаємо маринуватися, поки ми будемо займатися овочами.
Kijuç, запечений з овочами - фото крок 2
Чистимо спаржу і відрізаємо жорсткі нижні кінчики.
Kijuç, запечений з овочами - фото крок 3
Болгарський перець миємо, видаляємо серцевину. Потім нарізаємо перець невеликими скибочками.
Kijuç, запечений з овочами - фото крок 4
Чистимо цибулю та нарізаємо на невеликі пелюстки.
Kijuç, запечений з овочами - фото крок 5
Кожну порцію риби з овочами загорніть в окремий лист фольги. Тому ділимо овочі на ту кількість порцій, на скільки ми нарізали рибу. Фольгу щільно загортаємо і викладаємо на деко. Запікаємо в духовці при 200 градусах хвилин 20.

Схожі рецепти