Кекс з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами приємним і простим рецептом кексу з грушею. Смачна випічка з ніжним смаком - це як раз про це ароматному кексі! Спробуйте його приготувати, ви будете в захваті!
Рецепт приготування кексу з грушею вам обов'язково сподобається! Це хороший спосіб порадувати рідних і улюблених новим видом домашньої випічки! Спробуйте і ви цей грушевий чудовий кекс, він ніжний і дуже ароматний!
- Борошно - 1.5 склянки
- Цукор коричневий - 3/4 склянки
- Мед - 1/2 склянки
- Крем - 1/4 склянки
- Груші - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 250 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
1. Розігріємо духовку до 180 градусів, підготуємо інгредієнти і форму. Форму змажемо маслом або застелити пекарської папером.
2. Змішаємо між собою сухі інгредієнти - борошно, цукор, соду, корицю і імбир. Окремо збиваємо яйця, додамо до них розтоплене масло і сметану. Перемішаємо ретельно. Вливаємо потроху в суху суміш й замішані однорідне тісто без грудок.
3. Груші моєму, нарізаємо шматочками. Тісто виливаємо в форму, викладаємо зверху груші, заливаємо медом.
4. Запікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах. Коли верх стане карамельним, а зубочистка з тіста буде виходити суха, торт готовий!
5. Охолоджуємо і подаємо. Смачного!