Кебаб по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати кебаб по-грузинськи в домашніх умовах дуже просто. Більш того, вам не знадобиться навіть велика кількість інгредієнтів. Все дуже легко і зрозуміло.
Кебаби дуже популярні у всіх кавказьких країнах, і Грузія - не виняток. Відмінність кебаба по-грузинськи в тому, що в його приготуванні дуже активно використовуються спеції, а подається він незмінно з гранатовим соком. А так, в цілому, рецепт дуже простий. І інгредієнтів багато не треба.
Отже, розповідаю як робити кебаби по-грузинськи!
- Лаваш - 4 штуки
- Фарш - 600 грам
- Яйце - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 100 грам
Змішайте дрібно нарізану цибулю, яйце, фарш, томатну пасту і спеції. Гарненько перемішайте.
На поверхню, присипану борошном, викладаємо чверть нашого фаршу у формі довгої ковбаски.
Обвалюють ковбаску в борошні, катаємо її туди-сюди, щоб фарш ущільнився.
У сковороді розігрійте масло. Коли масло буде гарячим, викладайте наші кебаби і смажте 10 хвилин з одного боку на середньому вогні, потім переверніть і ще 10 хвилин з іншого боку.
Загортаємо кебаб в лаваш з невеликою кількістю свіжої цибулі і спецій.
Подавати кебаб по-грузинськи потрібно зі свіжими овочами та гранатовим соком. Смачного!