Kayzershmarrn
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати кайзершмаррн, або Імператорський омлет, - цікавий десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. Оригінальний сливовий соус в поєднанні з ніжним суфле!
Цей рецепт приготування кайзершмаррн, як, втім, і будь-якого іншого страви з багатовіковою історією, є досить простим у плані доступності, - в літній час, коли настає сезон свіжих фруктів, я готую на сніданок такий кайзершмаррн в домашніх умовах досить часто, змінюючи тільки соуси - то сливовий, то яблучний, то малиновий, - навіть не змінюючи рецептуру! Спробуйте, адже тепер і ви знаєте, як приготувати кайзершмаррн!
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0.5 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
- Зливи - 500 грам
- Лимон - 1 штука
1. Підготуємо інгредієнти. Це - то, що нам знадобиться для самого суфле.
2. А це - інгредієнти для сливового соусу.
3. Зливи моєму, нарізаємо невеликими шматочками, і видаляємо кісточки. Можете зняти з них шкірку.
4. З лимона видавлюємо сік.
5. На маленькому вогні варимо разом сік лимона, сливи, а також додайте трохи гвоздики і кориці на ваш смак. Я також додаю ті півсклянки цукру відразу ж. Тримаємо на плиті 20 хвилин до загустіння.
6. Тепер займемося омлетом. Білки відділяємо від жовтків.
7. До жовтків додамо 1 ç.l. Цукру, борошно і молоко. Розмішуємо до однорідності.
8. Білки ж збиваємо в піну разом з дрібкою солі.
9. Акуратно з'єднуємо білки з тестом, і можна відразу ж піч.
10. На вершковому маслі обсмажуємо з одного боку, потім акуратно перевертаємо, і посипаємо родзинками.
11. Відразу ж розрізаємо ножем на порційні шматочки, - і можна подавати!