Рецепт Kayzershmarrn фото

Kayzershmarrn
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Фрукти, Слива
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На сніданок
Випічка

Пропоную вам дізнатися, як приготувати кайзершмаррн, або Імператорський омлет, - цікавий десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. Оригінальний сливовий соус в поєднанні з ніжним суфле!

Цей рецепт приготування кайзершмаррн, як, втім, і будь-якого іншого страви з багатовіковою історією, є досить простим у плані доступності, - в літній час, коли настає сезон свіжих фруктів, я готую на сніданок такий кайзершмаррн в домашніх умовах досить часто, змінюючи тільки соуси - то сливовий, то яблучний, то малиновий, - навіть не змінюючи рецептуру! Спробуйте, адже тепер і ви знаєте, як приготувати кайзершмаррн!

  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Зливи - 500 грам
  • Лимон - 1 штука
Kayzershmarrn - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Це - то, що нам знадобиться для самого суфле.
Kayzershmarrn - фото крок 2
2. А це - інгредієнти для сливового соусу.
Kayzershmarrn - фото крок 3
3. Зливи моєму, нарізаємо невеликими шматочками, і видаляємо кісточки. Можете зняти з них шкірку.
Kayzershmarrn - фото крок 4
4. З лимона видавлюємо сік.
Kayzershmarrn - фото крок 5
5. На маленькому вогні варимо разом сік лимона, сливи, а також додайте трохи гвоздики і кориці на ваш смак. Я також додаю ті півсклянки цукру відразу ж. Тримаємо на плиті 20 хвилин до загустіння.
Kayzershmarrn - фото крок 6
6. Тепер займемося омлетом. Білки відділяємо від жовтків.
Kayzershmarrn - фото крок 7
7. До жовтків додамо 1 ç.l. Цукру, борошно і молоко. Розмішуємо до однорідності.
Kayzershmarrn - фото крок 8
8. Білки ж збиваємо в піну разом з дрібкою солі.
Kayzershmarrn - фото крок 9
9. Акуратно з'єднуємо білки з тестом, і можна відразу ж піч.
Kayzershmarrn - фото крок 10
10. На вершковому маслі обсмажуємо з одного боку, потім акуратно перевертаємо, і посипаємо родзинками.
Kayzershmarrn - фото крок 11
11. Відразу ж розрізаємо ножем на порційні шматочки, - і можна подавати!

Схожі рецепти