Каварма по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)
У будь-якому ресторані Болгарії ви знайдете в меню це приголомшливе блюдо, вед Ono, можна сказати, є візитною карткою країни. Ну а я пропоную вам зробити каварму по-болгарськи в домашніх умовах.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати каварму по-болгарськи - традиційне болгарське блюдо, то ви потрапили за адресою. Зробити це чудове блюдо не так вже й складно, головне - слідувати інструкціям, і тоді ваша каварма вийде неймовірно смачна. Взагалі, Зазвичай це блюдо прийнято готувати з баранини, але практично у всіх болгарських ресторанах в меню ви зможете побачити тільки варіанти зі свинини або курки. Ми теж обійдемося без баранини, адже гарне м'ясо знайти не так і просто, але повірте, від цього смак нашого страви зовсім не постраждає. З цим рецептом приготування каварма по-болгарськи ви зробите приголомшлива печеня з дуже ніжним і соковитим м'яском і ароматними овочами на додачу.
- Свинина - 350-400 грам (можна так само взяти баранину або курку )
- Перець болгарський червоний - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень свіжа - 20 грам
- Вино біле сухе - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, чебрець)
- Сіль - За смаком