Рецепт Каварма по-болгарськи фото

Каварма по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

У будь-якому ресторані Болгарії ви знайдете в меню це приголомшливе блюдо, вед Ono, можна сказати, є візитною карткою країни. Ну а я пропоную вам зробити каварму по-болгарськи в домашніх умовах.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати каварму по-болгарськи - традиційне болгарське блюдо, то ви потрапили за адресою. Зробити це чудове блюдо не так вже й складно, головне - слідувати інструкціям, і тоді ваша каварма вийде неймовірно смачна. Взагалі, Зазвичай це блюдо прийнято готувати з баранини, але практично у всіх болгарських ресторанах в меню ви зможете побачити тільки варіанти зі свинини або курки. Ми теж обійдемося без баранини, адже гарне м'ясо знайти не так і просто, але повірте, від цього смак нашого страви зовсім не постраждає. З цим рецептом приготування каварма по-болгарськи ви зробите приголомшлива печеня з дуже ніжним і соковитим м'яском і ароматними овочами на додачу.

  • Свинина - 350-400 грам (можна так само взяти баранину або курку )
  • Перець болгарський червоний - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень свіжа - 20 грам
  • Вино біле сухе - 2-3 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, чебрець)
  • Сіль - За смаком
каварма по-болгарськи - фото крок 1
Насамперед, нам слід очистити і промити перець, викласти його на деко і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Поки перець готується, ми нарізаємо м'ясо брусками.
каварма по-болгарськи - фото крок 2
Цибулю нарізаємо дуже тонко кільцями або півкільцями.
каварма по-болгарськи - фото крок 3
Коли перець буде готовий, ми почекаємо трохи, поки він охолоне, а потім знімаємо з нього шкірку і нарізаємо його брусками.
каварма по-болгарськи - фото крок 4
У каструлю з товстими стінками наливаємо трохи олії і обсмажуємо на ньому м'ясо протягом 4-5 хвилин.
каварма по-болгарськи - фото крок 5
Додаємо до м'яса нарізану цибулю і продовжуємо смажити ще 5-7 хвилин.
каварма по-болгарськи - фото крок 6
Тепер солимо і заправляємо спеціями за смаком.
каварма по-болгарськи - фото крок 7
Коли цибуля трохи обмякнет, викладаємо на сковороду болгарський перець, перемішуємо і тушкуємо все ще 3-4 хвилини.
каварма по-болгарськи - фото крок 8
Тепер ми розкладаємо все це разом з соком по порційних горщиках і додаємо в кожен по 1-1, 5 ложки вина.
каварма по-болгарськи - фото крок 9
Ставимо горщики в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 20-25 хвилин. Готову каварму по-болгарськи подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти