Рецепт Каварма з баранини фото

Каварма з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Насичений смак цього традиційного болгарського страви сподобається тим, хто любить ситну домашню кухню, а все завдяки приголомшливому поєднанню овочів, грибів і м'яса.

Опис приготування:

Це приголомшливе блюдо ви можете спробувати в будь-якому болгарському ресторані, однак нам зовсім не обов'язково їхати так далеко, щоб втішити приголомшливим смаком такого жаркого, тому ми без особливих зусиль приготуємо каварму з баранини в домашніх умовах. Взагалі, в традиційній каварма крім баранини використовується багато овочів, але я вирішила трохи змінити рецептуру і додала в блюдо гриби - вийшло, на мій погляд, навіть дуже непогано. Рекомендую і вам спробувати цей рецепт приготування каварма з баранини, адже коли пробуєш таку смакоту, то розумієш, що не дарма болгарська кухня славиться своїми національними стравами.

  • Баранина - 300 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка свіжа - 50 грам
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, червона солодка паприка, кейбер (чабер), чебрець, базилік)
  • Сіль - За смаком
каварма з баранини - фото крок 1
У сковороду наливаємо невелику кількість масла і ставимо на середній вогонь. Коли вона гарненько нагріється, викладаємо на сковороду нарізану півкільцями цибулю і подрібнений часник, смажимо до золотистого кольору.
каварма з баранини - фото крок 2
Баранину нарізаємо невеликими кубиками.
каварма з баранини - фото крок 3
Гриби також подрібнюємо.
каварма з баранини - фото крок 4
Коли цибуля і часник придбають золотистий відтінок, викладаємо на сковороду нарізане м'ясо.
каварма з баранини - фото крок 5
Коли м'ясо трохи підсмажиться і змінить колір, додаємо гриби, продовжуємо смажити.
каварма з баранини - фото крок 6
Через кілька хвилин каварму можна посолити і приправити спеціями.
каварма з баранини - фото крок 7
Потім ми зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо каварму на повільному вогні приблизно 15-20 хвилин. Коли страва буде майже готове, додаємо до нього подрібнену петрушку і готуємо ще пару хвилин з відкритою кришкою. Ось тепер каварма готова.

Схожі рецепти