Рецепт Каштановий крем фото

Каштановий крем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Горіхи, Каштан
ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Десерти

Для нас каштановий крем досить екзотичну страву. Я пробувала його у Франції, де це досить поширене ласощі. Крем мажуть на свіжий хліб, їдять з сиром. Готувати крем легко і швидко.

Каштановий крем можна зберігати в холодильнику кілька тижнів, щільно закритим, щоб захистити від висихання. Каштановий крем має вершковий солодкий ванільний смак. При цьому він готується дуже просто! Дуже рекомендую спробувати! Успіхів і приємного апетиту!

  • Каштан - 250 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Апельсин (сік) - 12 штук
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 200 мілілітрів
каштановий крем - фото крок 1
Каштан очистити від шкаралупи.
каштановий крем - фото крок 2
Очистити шкірку, але можна її і залишити.
каштановий крем - фото крок 3
Подрібнити каштани.
каштановий крем - фото крок 4
Додати апельсиновий сік.
каштановий крем - фото крок 5
Змішати воду і цукор. Кип'ятити на слабкому вогні поки не стануть з'являтися бульбашки.
каштановий крем - фото крок 6
До цукру всипати мелений каштан.
каштановий крем - фото крок 7
Додати воду, щоб вийшла кремоподібна маса. Розмішайте і проваріть ще 3 хвилини.
каштановий крем - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти