Каша з амаранту з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
При діабеті рекомендується уникати більшість видів каш, але скрізь є винятки. Пропоную вам простий рецепт амарантового каші, яка підійде і на сніданок, і на вечерю. Амарант відноситься до псевдозерновим, містить багато білка і низькокалорійної клітковини. Каша з амаранту виходить смачною і корисною, обов'язково спробуйте!
Кашу з амаранту я варю на бульйоні (можна замінити на воду) з кетчупом без цукру і крохмалю. Він додасть пікантну нотку страви і красивий колір. Сіль додавайте при непрохідності. Подавайте кашу зі свіжими овочами та зеленню.
- Амарант - 50 грам
- Бульйон / вода - 180 мілілітрів
- Кетчуп без цукру і крохмалю - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 15-20 грам
Щоб приготувати кашу з амаранту, вам знадобляться наступні продукти.
Розведіть кетчуп в овочевому бульйоні або воді.
Перелийте рідина в каструлю, додайте амарант. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь на мінімальний і варіть кашу 25-30 хвилин.
В кінці додайте масло, перемішайте.
Приємного вам апетиту, каша з амаранту готова!