Рецепт Каша з амаранту з кетчупом фото

Каша з амаранту з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

При діабеті рекомендується уникати більшість видів каш, але скрізь є винятки. Пропоную вам простий рецепт амарантового каші, яка підійде і на сніданок, і на вечерю. Амарант відноситься до псевдозерновим, містить багато білка і низькокалорійної клітковини. Каша з амаранту виходить смачною і корисною, обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Кашу з амаранту я варю на бульйоні (можна замінити на воду) з кетчупом без цукру і крохмалю. Він додасть пікантну нотку страви і красивий колір. Сіль додавайте при непрохідності. Подавайте кашу зі свіжими овочами та зеленню.

  • Амарант - 50 грам
  • Бульйон / вода - 180 мілілітрів
  • Кетчуп без цукру і крохмалю - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 15-20 грам
каша з амаранту з кетчупом - фото крок 1
Щоб приготувати кашу з амаранту, вам знадобляться наступні продукти.
каша з амаранту з кетчупом - фото крок 2
Розведіть кетчуп в овочевому бульйоні або воді.
каша з амаранту з кетчупом - фото крок 3
Перелийте рідина в каструлю, додайте амарант. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь на мінімальний і варіть кашу 25-30 хвилин.
каша з амаранту з кетчупом - фото крок 4
В кінці додайте масло, перемішайте.
каша з амаранту з кетчупом - фото крок 5
Приємного вам апетиту, каша з амаранту готова!

Схожі рецепти