Каша Дембеле
(покроковий рецепт з фото)
Для тематичної армійської вечірки можна приготувати максимально просте блюдо - Каша Дембеле. В оригіналі, кашу замішували в казанку і їли ложками. Пропорції приблизні.
Чоловіки знають подробиці і правильний рецепт, а для жінок розповім. 3 інгредієнта - це класика. Консистенція не надто густа, але і не текуча, щоб каша з ложки не витікала. Рідше готували кашу з додаванням шматочків шоколаду або джему. Якщо вам дуже хочеться зробити оригінальну кашу, додайте сухофрукти, горіхи або насіння, але такий варіант вже менш схожий на армійський.
- Печиво - 500 грам
- Згущене молоко - 1 банку
- Вершкове масло - 50-100 грам
Підготуємо інгредієнти.
Печиво ламаємо на дрібні шматочки.
Додаємо згущене молоко.
Кладемо трохи вершкового масла і все перемішуємо.
Каша готова. Їли ложками з одного казанка.
За бажанням, можна зробити порційний десерт.