Рецепт Каша Дембеле фото

Каша Дембеле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На полуденок
Солодке , Десерти , Без випічки
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 5 хв.

Для тематичної армійської вечірки можна приготувати максимально просте блюдо - Каша Дембеле. В оригіналі, кашу замішували в казанку і їли ложками. Пропорції приблизні.

Опис приготування:

Чоловіки знають подробиці і правильний рецепт, а для жінок розповім. 3 інгредієнта - це класика. Консистенція не надто густа, але і не текуча, щоб каша з ложки не витікала. Рідше готували кашу з додаванням шматочків шоколаду або джему. Якщо вам дуже хочеться зробити оригінальну кашу, додайте сухофрукти, горіхи або насіння, але такий варіант вже менш схожий на армійський.

  • Печиво - 500 грам
  • Згущене молоко - 1 банку
  • Вершкове масло - 50-100 грам
каша Дембеле - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
каша Дембеле - фото крок 2
Печиво ламаємо на дрібні шматочки.
каша Дембеле - фото крок 3
Додаємо згущене молоко.
каша Дембеле - фото крок 4
Кладемо трохи вершкового масла і все перемішуємо.
каша Дембеле - фото крок 5
Каша готова. Їли ложками з одного казанка.
каша Дембеле - фото крок 6
За бажанням, можна зробити порційний десерт.

Схожі рецепти