Картопляний суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте меню на обід і не знаєте, який супчик зварити? Пропоную взяти на озброєння нескладний, але дуже апетитний рецепт. Ситний, наваристий, яскравий і дійсно приголомшливо смачний!
Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную дуже класним і зовсім нескладним варіантом, як приготувати картопляний суп зі свининою. Цей рецепт гарний тим, що не потрібно попередньо варити бульйон. Овочі ви завжди можете використовувати ті, які є під рукою. В результаті виходить відмінний супчик, який підійде на обід для всієї родини.
- Свинина - 450 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Насамперед налийте в каструлю чисту воду і поставте на вогонь. Поки вода закипає, вимийте м'ясо, обсушити трохи і наріжте невеликими кубиками.
2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і на сильному вогні обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки.
3. Перекладіть його в киплячу воду і залиште варитися на середньому вогні. Обов'язково знімайте піну, щоб суп не був мутним.
4. Паралельно очистіть і наріжте кубиками картоплю. Викласти в каструлю до м'яса. Після повторного закипання посоліть за смаком.
5. А тим часом можна зайнятися овочами. На сковороду додайте трішки олії і обсмажте цибулю до прозорості.
6. Додайте туди ж терту моркву, нарізаний кубиками перець і помідори. Втім, в зажарку ви можете використовувати будь-які овочі, які вам більше до смаку.
7. Обсмажте овочі хвилин 5, помішуючи. Додайте сіль, перець, спеції за смаком. Перекладіть їх в каструлю.
8. Для аромату можна додати також лавровий лист. Варіть суп на середньому вогні до готовності м'яса і картоплі. Перед подачею можна доповнити його свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!