Картопляний салат з горошком
(покроковий рецепт з фото)
Про який салаті ви відразу подумаєте, коли я перерахую ці інгредієнти: горошок, огірок, картопля, яйця і майонез. "зиязикай"! немає, неправильно! Тут ми поговоримо зовсім про інше рецепті. Знайомтеся!
Головна відмінність тут - всі продукти свіжі, а не солоні або консервовані. Плюс буде дуже смачна заправка з додавання гірчиці та хрону, що тільки ще більше розкриє смак. Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати картопляний салат з горошком. Відмінне блюдо для сімейного обіду.
- Картопля - 1500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Зелена цибуля, перо - 3-4 штук
- Огірок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Горошок заморожений - 150 грам
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Кріп - 0, 25 пучка
- Оцет - 50 мілілітрів
- Хрін тертий - 1-2 Ст. Ложок
- Майонез - 50 мілілітрів
- Грецький йогурт - 200 грам
- Естрагон сухий - 1-2 чайних ложок
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1-2 чайних ложок
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку відваріть картоплю до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть його і наріжте кубиками.
2. Також зваріть круто яйця і наріжте. Горошок відварити 2 хвилини в киплячій воді.
3. Огірок і морква тонко поріжте.
4. Нарубаєте кубиками перець.
5. Зелень промийте і подрібніть.
6. Зробіть заправку. Змішайте майонез, гірчицю, зелень, сіль, перець, естрада, тертий хрін, гірчицю, оцет і йогурт.
7. Всі інгредієнти перемішайте і заправте. Салат готовий! Смачного!