Картопляники с грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вдома виявилася зайва, "стара" картопля, і з нею треба щось зробити, - простий рецепт картопляники з грибами допоможе вам "утилізувати" картопля ситно, смачно і дуже швидко! смакота
Цей рецепт приготування картопляники з грибами хоч до дієтичних ніяк віднести і не можна, але все ж закуска виходить напрочуд легкою і універсальної, - можна подавати картопляники до перших страв замість звичного хліба, наприклад, а можна подавати в гарячому вигляді як основне блюдо. В будь-якому випадку, Будьте впевнені, - з'їдять всі, і дуже швидко, тому і інгредієнтів вказана на велику порцію.
Отже, як зробити картопляники з грибами:
1. Для початку цибулю, картопля і гриби моєму, чистимо і нарізаємо дрібно.
2. Картопля ставимо варитися в підсоленій воді до готовності, а паралельно на рослинному маслі починаємо обсмажувати цибулю.
3. Коли цибуля стане золотистим, - додаємо до нього гриби, солимо і перчимо до смаку, і смажимо до готовності, постійно помішуючи.
4. Коли картопля буде готовий, - товчемо його в пюре, слив воду, і додамо до нього яйце, сметану і борошно. Ретельно перемішати.
5. Тепер з цієї картопляної маси формуємо плоскі коржі, викладаємо начинку зі сковороди, і zaleplivaem кінець, як вам зручно.
6. Кожному картопляники потрібно надати плосковати форму, обваляти в борошні, і обсмажити на тій же сковорідці, де смажився фарш і цибулю, з двох боків.
Готово! Подавати такі ніжні картопляники з грибами в домашніх умовах найкраще зі свіжою зеленню і сметаною. Смачного!
- Картопля - 1 кілограм
- Гриби - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Яйцо1- 1 штука
- Крем - 0.5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Отже, як зробити картопляники з грибами:
1. Для початку цибулю, картопля і гриби моєму, чистимо і нарізаємо дрібно.
2. Картопля ставимо варитися в підсоленій воді до готовності, а паралельно на рослинному маслі починаємо обсмажувати цибулю.
3. Коли цибуля стане золотистим, - додаємо до нього гриби, солимо і перчимо до смаку, і смажимо до готовності, постійно помішуючи.
4. Коли картопля буде готовий, - товчемо його в пюре, слив воду, і додамо до нього яйце, сметану і борошно. Ретельно перемішати.
5. Тепер з цієї картопляної маси формуємо плоскі коржі, викладаємо начинку зі сковороди, і zaleplivaem кінець, як вам зручно.
6. Кожному картопляники потрібно надати плосковати форму, обваляти в борошні, і обсмажити на тій же сковорідці, де смажився фарш і цибулю, з двох боків.
Готово! Подавати такі ніжні картопляники з грибами в домашніх умовах найкраще зі свіжою зеленню і сметаною. Смачного!