Картопляники с фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт картопляники з фаршем обов'язково потрібно навчитися готувати кожному, - ситне, смачне і недороге блюдо стане відмінною альтернативою вже приїлися гарнірів! Спробуйте.
Особисто для мене картопляники з фаршем в домашніх умовах - це завжди маленьке свято, який може собі дозволити абсолютно будь-яка людина, не дивлячись на кулінарні здібності і фінансове становище. Адже навіть фарш, як найдорожчий тут елемент ви, по бажанню, можете замінювати чим завгодно, - наприклад, зробити менше фаршу, і більше овочів. Словом, експериментуйте!
Як зробити картопляники з фаршем:
1. Для початку картопля, цибулю і моркву моєму, чистим, і нарізаємо, - картопля в довільному порядку, а овочі дрібно шаткуємо. Фарш, якщо необхідно, дістаємо розморозитися.
2. Картопля відправляємо варитися в трохи підсоленій воді до готовності, а морквину з цибулею обсмажуємо в сковорідці на олії.
3. Коли вже луково-морквяний зажарка готова, - висипаємо на сковороду фарш, солимо і перчимо до смаку, і обсмажуємо до готовності.
4. Коли картопля відварити, - зливаємо воду, і робимо з нього пюре.
5. До пюре додаємо яйця і борошно, і ретельно перемішати. Якщо хочете - можете і в тісто додати трохи солі і перцю.
6. Тепер з цього тесту формуємо плоскі кружечки, в центр викладаємо начинку з пательні, і zaleplivaem кінець, намагаючись зробити їх при цьому більш плоскими.
7. Обсмажуємо картопляники з двох сторін прямо на тій же сковороді, де була засмажкою.
Готово! Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню, - і ніхто не встоїть!
- Картопля - 1 кілограм
- Фарш - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 щіпка
- Борошно - 6 Ст. Ложок
Як зробити картопляники з фаршем:
1. Для початку картопля, цибулю і моркву моєму, чистим, і нарізаємо, - картопля в довільному порядку, а овочі дрібно шаткуємо. Фарш, якщо необхідно, дістаємо розморозитися.
2. Картопля відправляємо варитися в трохи підсоленій воді до готовності, а морквину з цибулею обсмажуємо в сковорідці на олії.
3. Коли вже луково-морквяний зажарка готова, - висипаємо на сковороду фарш, солимо і перчимо до смаку, і обсмажуємо до готовності.
4. Коли картопля відварити, - зливаємо воду, і робимо з нього пюре.
5. До пюре додаємо яйця і борошно, і ретельно перемішати. Якщо хочете - можете і в тісто додати трохи солі і перцю.
6. Тепер з цього тесту формуємо плоскі кружечки, в центр викладаємо начинку з пательні, і zaleplivaem кінець, намагаючись зробити їх при цьому більш плоскими.
7. Обсмажуємо картопляники з двох сторін прямо на тій же сковороді, де була засмажкою.
Готово! Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню, - і ніхто не встоїть!