Рецепт Картопляники с фаршем фото

Картопляники с фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Цей класичний рецепт картопляники з фаршем обов'язково потрібно навчитися готувати кожному, - ситне, смачне і недороге блюдо стане відмінною альтернативою вже приїлися гарнірів! Спробуйте.

Опис приготування:

Особисто для мене картопляники з фаршем в домашніх умовах - це завжди маленьке свято, який може собі дозволити абсолютно будь-яка людина, не дивлячись на кулінарні здібності і фінансове становище. Адже навіть фарш, як найдорожчий тут елемент ви, по бажанню, можете замінювати чим завгодно, - наприклад, зробити менше фаршу, і більше овочів. Словом, експериментуйте!

Як зробити картопляники з фаршем:

1. Для початку картопля, цибулю і моркву моєму, чистим, і нарізаємо, - картопля в довільному порядку, а овочі дрібно шаткуємо. Фарш, якщо необхідно, дістаємо розморозитися.

2. Картопля відправляємо варитися в трохи підсоленій воді до готовності, а морквину з цибулею обсмажуємо в сковорідці на олії.

3. Коли вже луково-морквяний зажарка готова, - висипаємо на сковороду фарш, солимо і перчимо до смаку, і обсмажуємо до готовності.

4. Коли картопля відварити, - зливаємо воду, і робимо з нього пюре.

5. До пюре додаємо яйця і борошно, і ретельно перемішати. Якщо хочете - можете і в тісто додати трохи солі і перцю.

6. Тепер з цього тесту формуємо плоскі кружечки, в центр викладаємо начинку з пательні, і zaleplivaem кінець, намагаючись зробити їх при цьому більш плоскими.

7. Обсмажуємо картопляники з двох сторін прямо на тій же сковороді, де була засмажкою.

Готово! Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню, - і ніхто не встоїть!


  • Картопля - 1 кілограм
  • Фарш - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
Особисто для мене картопляники з фаршем в домашніх умовах - це завжди маленьке свято, який може собі дозволити абсолютно будь-яка людина, не дивлячись на кулінарні здібності і фінансове становище. Адже навіть фарш, як найдорожчий тут елемент ви, по бажанню, можете замінювати чим завгодно, - наприклад, зробити менше фаршу, і більше овочів. Словом, експериментуйте!

Як зробити картопляники з фаршем:

1. Для початку картопля, цибулю і моркву моєму, чистим, і нарізаємо, - картопля в довільному порядку, а овочі дрібно шаткуємо. Фарш, якщо необхідно, дістаємо розморозитися.

2. Картопля відправляємо варитися в трохи підсоленій воді до готовності, а морквину з цибулею обсмажуємо в сковорідці на олії.

3. Коли вже луково-морквяний зажарка готова, - висипаємо на сковороду фарш, солимо і перчимо до смаку, і обсмажуємо до готовності.

4. Коли картопля відварити, - зливаємо воду, і робимо з нього пюре.

5. До пюре додаємо яйця і борошно, і ретельно перемішати. Якщо хочете - можете і в тісто додати трохи солі і перцю.

6. Тепер з цього тесту формуємо плоскі кружечки, в центр викладаємо начинку з пательні, і zaleplivaem кінець, намагаючись зробити їх при цьому більш плоскими.

7. Обсмажуємо картопляники з двох сторін прямо на тій же сковороді, де була засмажкою.

Готово! Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню, - і ніхто не встоїть!

Схожі рецепти