Картопляники з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Картопляники з капустою в домашніх умовах добре робити в тих випадках, коли класичні гарніри вже приїлися, а смачно і ситно пообідати все ж теж хочеться. Швидко, оригінально і по-домашньому!
В даному випадку рецепт приготування картопляники з капустою подається для великих груп, так як такі пиріжки хороші як в холодному, так і в гарячому вигляді, і відмінно поєднуються з усіма закусками і соусами, - так що варто один раз приготувати, і можна цілий день не замислюватися над іншими стравами! приступимо?
Отже, як приготувати картопляники з капустою:
1. Насамперед капусту, цибулю і моркву моєму, чистимо і дрібно шаткуємо. Відправляємо відразу ж на сковороду з рослинним маслом, закриваємо кришкою, і на маленькому вогні тушкуємо. Солимо і перчимо до смаку.
2. Картопля моєму, чистим, і відварюємо до готовності.
3. Коли картопля зварилася, зливаємо воду, і робимо пюре. Додамо яйця і борошно, ретельно перемішати, і теж трохи додамо солі і перцю, якщо хочете.
4. З картопляної маси формуємо плоскі коржі, і посередині викладаємо капустяну начинку. Залепліваются краю і обвалюють кожен пиріжок в борошні.
5. У тій же сковороді, де ми готували начинку, обсмажуємо кожен пиріжок з двох сторін.
От і все! вид, такий простий рецепт картопляники з капустою під силу навіть початківцям господарочкам, а вже як багато компліментів ви отримаєте за свою працю - і не описати Найкраще таке блюдо подавати з овочевим салатом, сметаною і свіжою зеленню. Смачного!
- Картопля - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Отже, як приготувати картопляники з капустою:
1. Насамперед капусту, цибулю і моркву моєму, чистимо і дрібно шаткуємо. Відправляємо відразу ж на сковороду з рослинним маслом, закриваємо кришкою, і на маленькому вогні тушкуємо. Солимо і перчимо до смаку.
2. Картопля моєму, чистим, і відварюємо до готовності.
3. Коли картопля зварилася, зливаємо воду, і робимо пюре. Додамо яйця і борошно, ретельно перемішати, і теж трохи додамо солі і перцю, якщо хочете.
4. З картопляної маси формуємо плоскі коржі, і посередині викладаємо капустяну начинку. Залепліваются краю і обвалюють кожен пиріжок в борошні.
5. У тій же сковороді, де ми готували начинку, обсмажуємо кожен пиріжок з двох сторін.
От і все! вид, такий простий рецепт картопляники з капустою під силу навіть початківцям господарочкам, а вже як багато компліментів ви отримаєте за свою працю - і не описати Найкраще таке блюдо подавати з овочевим салатом, сметаною і свіжою зеленню. Смачного!