Картопляники з пюре
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки страв не придумали з картоплі. Це безсумнівно один з найбільш універсальних овочів, які повинні бути постійно на кухні. Пропоную подивитися, як приготувати картопляники з пюре.
На ваш суд я представляю рецепт картопляників з пюре. По суті, це пюре, запечене в духовці. А додаткові інгредієнти можете вибрати будь-які відповідні. Я, щоб більш ситно, додала відварене м'ясо. Але можна робити і вегетаріанський варіант із зеленню і сиром.
- Картопля - 600 грам
- М'ясо - 150 грам (свинина або яловичина)
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Заздалегідь очистіть і відваріть картоплю до готовності. М'ясо також відваріть. З картоплі зробіть пюре товкачем, а м'ясо дрібно наріжте.
Лук і чистий Chesnok, подрібніть, обсмажте до золотистого кольору в олії. Змішайте ці овочі з пюре, м'ясом, сіллю, перцем і яйцем. Повинна вийти однорідна в'язка маса.
Сформуйте котлетки з отриманої маси. Зручно це робити мокрими руками, щоб маса не прилипала. Покладіть їх на пергамент для запікання, що лежить на деку.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте картопляники протягом 20 хвилин. Вони повинні придбати апетитний золотистий відтінок.