Рецепт Картопляні рулети в духовці фото

Картопляні рулети в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я хочу поділитися з вами рецептом і показати, як приготувати картопляні рулети в духовці. Вони виходять соковитими за рахунок м'ясної начинки і ніжними за рахунок картопляного тіста. Пробуйте приготувати!

Опис приготування:

Якщо ви не їсте м'ясо, то в ці рулетики можна додати не менш смачну начинку, яка може складатися з відварених круто яєць, натертого сиру і подрібненої зелені.

З цією стравою прекрасно поєднується соус з лісових грибів або шампіньйонів.

  • Картопля - 500 грам
  • Фарш - 300 грам (свинина або свинина / яловичина)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
картопляні рулети в духовці - фото крок 1
Картопля очистіть і відваріть. Варити картоплю треба до готовності в підсоленій води. Потім злийте з нього воду і натріть на дрібній тертці. До цієї маси додайте яйце і борошно, добре її перемішайте.
картопляні рулети в духовці - фото крок 2
Фарш викладіть в сковороду і починайте обсмажувати на рослинній олії. Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте. Лук додайте в сковороду і обсмажте разом з фаршем.
картопляні рулети в духовці - фото крок 3
З картопляного тіста сформуйте коржі. На них викладіть начинку з фаршу так, щоб потім загорнути корж в акуратний рулетик. Кожен готовий рулетик трохи присипте борошном.
картопляні рулети в духовці - фото крок 4
Все рулети викладіть у форму для випічки, попередньо змастивши її олією. Випікати рулети в духовці потрібно при температурі 180 градусів. Час приготування - близько 20-25 хвилин. На рулетах повинна утворитися хрустка скоринка.

Схожі рецепти