Картопляні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант швидкого і ситного перекусу. Подавати картопляні оладки потрібно з соусами або овочевими салатами. Дивіться, як приготувати картопляні оладки!
Дуже зручно використовувати стаціонарний блендер для приготування такого картопляного "тесту" . Якщо його немає, натріть картоплю на дрібній терочке. І в тому, і в іншому випадку вийде дуже смачно, гарантую. Хай щастить!
- Картопля - 5-6 штук
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка
- Масло rafinirovannoe - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 1 Чайна ложка (дрібно порізаний)
Приготуйте продукти. Картопля вимийте і очистіть від шкірки, так само поступите з цибулею і часником.
Овочі порізати на 4 частини частини і складіть в блендер. Посоліть і подрібніть на максимальних обертах до дрібної крихти.
Картопляну масу перекладіть в зручну глибоку посудину. Додайте яйця сирі і кріп. Перемішайте.
Всипте просіяне борошно. Гарненько перемішайте, щоб не було борошняних грудочок.
Маса готова до смаження оладок. Розігрійте сковороду, налийте в неї трохи олії рафінованої.
Столовою ложкою набирайте картопляну масу і викладайте на сковорідку формуючи овальні або круглі оладки. Смажте на повільному вогні до золотистої скоринки.
Обережно переверніть лопаткою оладки - і обсмажте з іншого боку. Картопляні оладки готові! Зніміть їх з вогню і подайте гарячими до столу!