Картопляні котлети з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо своєрідне, але дуже смачне. Досить багато метушні, але потім такий чудовий результат. Спробуйте!
Для приготування картопляних котлет з ковбасою нам знадобиться варені картоплю і яйця, ковбаса, цибуля, мука, спеції. Ковбасу з цибулею треба обсмажити, картопля потовкти. Зробити коржі, викласти на них по ложці начинки з ковбаси, лука, яєць, сформувати котлети і обсмажити їх до золотисто-коричневого кольору на маслі.
- Картопля відварна в мундирі - 1 кілограм
- Яйце куряче відварене - 4 штуки
- Ковбаса варено-копчена - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Зелена цибуля - 10 грам
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Для приготування картопляних котлет нам потрібно: картопля відварна в мундирі, куряче яйце, варено-копчена ковбаса, ріпчаста цибуля, Зелена цибуля, рослинна олія, борошно пшеничне, сіль.
Картопля натріть на крупній тертці.
Зелену цибулю нарізати дрібно.
Ковбасу очистити від шкірки і нарізати кубиком.
Дрібно наріжте цибулю. На рослинному маслі обсмажте його до рум'яності.
Додайте ковбасу. Перемішайте і смажте 2 хвилини. Вимикаємо.
Відварені яйця очистити. Нарізати дрібно.
До натертого картоплі додаємо сіль, просіяне борошно. Замішуємо тісто руками.
Вийшло ось таке тісто.
Відокремте частину тесту. Скачайте в кульку. Пріплюсніте його на припудреною борошном дошці.
Викладіть 1 столову ложку отриманої начинки.
З'єднайте краю, надавши форму котлети.
На рослинному маслі обсмажте кожну котлету з 2-х сторін.
Подайте до столу з зеленою цибулею і сметаною.