Рецепт Картопляні деруни з беконом фото

Картопляні деруни з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Деруни - це національне білоруське блюдо. Його часто можна побачити на наших столах, оскільки робиться воно просто і продукти для нього використовуються самі звичайні і доступні. Пропоную рецепт!

Опис приготування:

Приємно, коли в такі рецепти додаються нові смакові нотки. Цілком звичайні страви стають по-святковому красивими і оригінальними. Пропоную дізнатися, як приготувати картопляні деруни з беконом. Це ситне блюдо вгамує ваш голод надовго, особливо якщо подати його з салатом.

  • Картопля - 3 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Ріпчасту цибулю червоний - 1 штука
  • Чебрець свіжий - 2 штуки
  • Бекон смужками - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
картопляні деруни з беконом - фото крок 1
Картопля помийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Відіжміть його від води і змішайте з перцем, сіллю і одним яйцем.
картопляні деруни з беконом - фото крок 2
Додайте до картопляної суміші борошно. Добре перемішайте.
картопляні деруни з беконом - фото крок 3
Розігрійте рослинне масло в сковороді. Столовою ложкою викладайте коржиками картопля, смажте з обох сторін. Потім промокніть зайве масло паперовим рушником.
картопляні деруни з беконом - фото крок 4
Розбийте яйця в поліетиленові пакетики, відваріть їх в такому вигляді в киплячій воді протягом трьох хвилин.
картопляні деруни з беконом - фото крок 5
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте його у великій кількості масла до золотистого кольору. Видаліть зайве масло паперовим рушником.
картопляні деруни з беконом - фото крок 6
Бекон обсмажте на сухій сковороді. Також видаліть за допомогою паперових рушників зайвий жир.
картопляні деруни з беконом - фото крок 7
Подавайте блюдо, уклавши на деруни яйце, бекон і цибулю. Прикрасьте їх гілочками чебрецю. Приємною дегустації!

Схожі рецепти