Картопляне пюре з беконом
(покроковий рецепт з фото)
В юності, коли я хотіла швидко перекусити, часто смажила ковбасу шматочками і сипала її на яєчню або макарони, щоб було ситніше. У цьому рецепті зроблений крок вперед, і вийшло щось новеньке.
Подивіться, як приготувати картопляне пюре з беконом. Просте ситне блюдо ідеально впишеться в ваше повсякденне меню. У ньому є своя родзинка, хоча смак буде знаком майже всім. Цікаво тут поєднується вершкова текстура з соковитими шматочками м'яса. Все легко, швидко і смачно.
- Картопля - 600 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Бекон - 200 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
1. Спочатку почистіть і помийте картопля. Наріжте його невеликими кубиками.
2. Залийте водою і доведіть до кипіння. Потім варите 20 хвилин.
3. Після цього перетворите картопля в пюре, додавши масло, молоко і сіль.
4. Тим же часом бекон наріжте дрібними шматочками. Обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору.
5. Потім додайте дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте інгредієнти разом до м'якості цибулі.
6. Подавайте пюре з топінгом з бекону. Додайте зелень для подачі. Смачного!