Картопляне пюре (нереально смачне)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви до цих пір не розкрили основних секретів картоплі, подивіться, як приготувати картопляне пюре (нереально смачне). Воно ароматне, м'яке, навіть повітряний, на молоці і вершковому маслі.
Здавалося б, що складного може бути в приготуванні пюре з трьох інгредієнтів? Але в будь-якому рецепті можна знайти свої секрети, і тут ви дізнаєтеся кілька з них про пюре. По перше, необхідну температуру молока; по-друге, спосіб штовхання картоплі; по-третє, додаткові для варіння інгредієнти. З їх допомогою готову страву виходить нереально смачним і змушує просити добавки.
- Картопля - 1 кілограм
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний перець горошком - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 50-100 грам
- Молоко - 300-400 мілілітрів
1. У холодну воду додайте перець і лавровий лист, доведіть до кипіння (але не сіль). У киплячу воду додайте очищений і нарізаний картопля, варіть на середньому вогні до готовності під закритою кришкою.
2. За п'ять хвилин до готовності посоліть картопля. Відразу злийте всю воду з гарячого картоплі, приберіть лавровий лист і перець. Трохи розімніть картоплю товкачем, після чого додайте вершкове масло за смаком.
3. Знову розімніть і додайте гаряче молоко (якщо картопля потрібно ще посолити, додайте сіль в молоко). При необхідності додайте більше або менше молока.
4. Знову добре розімніть картоплю і подавайте. Смачного!