Картопляна запіканка з м'ясними кульками
(покроковий рецепт з фото)
Це ще одна варіація на тему, як приготувати картопляну запіканку з м'ясними кульками. Такого рецепта у вашій кулінарній книзі напевно ще немає. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.
Замість звичної прошарку з фаршу блюдо готується з м'ясними кульками, це смачно і виглядає дуже оригінально. Фарш для приготування кульок можна брати абсолютно будь-який, який вам більше до вподоби. Для приготування потрібні: картопля, фарш, цибуля, морква і часник, помідори, яйця, манна крупа, зелень і спеції.
- Картопля - 6 штук
- Помідори черрі - 25 штук
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Rafinirovannoe масло - 20 мілілітрів
Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулину.
Також очищаємо і подрібнюємо часник.
Морква очищаємо, промиваємо під проточною водою і натираємо на тертці.
Сковороду відправляємо на вогонь з додаванням рафінованої олії, розігріваємо її. Потім закидаємо цибулину, морквину і часник, додаємо кукурма.
Картоплю очищаємо, моєму і натираємо на тертці або м'ясорубці.
Своїм та подрібнюємо зелень.
У миску висипаємо картопля, сметану, гірчицю, манку, сіль з перцем, піджарку і зелень.
Ретельно перемішуємо.
Фарш беремо вже готовий (або робимо його самостійно). Скачує з нього кульки.
Форму для випічки змащуємо маслом, викладаємо в неї картоплю.
Зверху викладаємо кульки з фаршу.
Укладаємо помідори (можна брати і звичайні, порізавши їх на шматочки), випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці близько сорока хвилин.