Рецепт шоколадного пирога з сирними кульками
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня хоче чимось здивувати гостей. Шоколадний пиріг з сирними кульками, Запевнюю вас, сподобається всім. Поєднання шоколадного тесту з сиром відмінно виглядає в розрізі.
Хочу розповісти вам рецепт шоколадного пирога з сирними кульками. Це дуже проста, але оригінальна по виду випічка. Пиріг виходить дуже смачним. Пальчики оближете! Цей пиріг підійде і до чаювання з подругами, і для дитячого столу. Пиріг дуже гарний в розрізі. Ваші гості будуть в захваті. Приємного чаювання!
- Сир - 250 грам (для сирних кульок)
- Борошно - 1 Склянка(0, 5 ст. Борошна - для кульок з сиру
0, 5 ст. Борошна - для шоколадного тесту) - Яйце - 5 штук (для кульок з сиру - 2 жовтка, для шоколадного тесту - 3 яйця)
- Цукор - 1 Склянка(0, 5 ст. Цукру - в сирні кульки
0, 5 цукру - в шоколадне тісто) - Кокосова стружка - 50 грам (для сирних кульок)
- Вершки - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (для глазурі)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка (для шоколадного тесту)
- Сіль - 1 щіпка (для шоколадного тесту)
- Какао - 2 Ст. Ложки (для шоколадного тесту)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки (для шоколадного тесту)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (для шоколадного тесту)
- Молокл - 0, 5 склянки (для шоколадного тесту)
Для початку потрібно приготувати сирні кульки. Мартенс відділи Желтков.
Збийте жовтки з цукром.
Змішайте сир, жовтки, борошно і кокосову стружку.
Сформуйте кульки і викладіть на деко для випікання.
Для тіста: Мартенс відділи Желтков. Збийте одні й інші окремо.
Просійте через сито борошно, какао, крохмаль. Додайте розпушувач. Перемішайте.
Підігрійте молоко і розчиніть в ньому шоколад.
У яєчну суміш додайте крохмаль, розпушувач і какао. Додайте шоколадну суміш. Перемішайте.
У білки додайте дрібку солі і збийте.
До шоколадної суміші додайте білки і перемішайте рухами від низу до верху.
Залийте кульки шоколадним тестом. Випікати пиріг потрібно в духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Глазур: шоколад, вершкове масло і вершки розігрійте на водяній бані і перемішайте.
Дайте готовому пирогу охолонути 15 хвилин і прикрасьте його глазур'ю.