Оселедець під шубою кульками
(покроковий рецепт з фото)
Оселедець під шубою пробували все, адже блюдо дуже часто зустрічається на святкових столах. Пропоную діаметрально протилежний погляд на знайоме блюдо: готуємо оселедець під шубою у формі кульок!
Приготуємо оселедець під шубою кульками в домашніх умовах. В цілому, все готується досить традиційно, єдина відмінність - зовнішній вигляд салату. Більше ніяких шарів! Всі інгредієнти перемішуються до однорідності, а потім формуються в забавні кульки. Виглядає красиво і ефектно, особливо на святковому столі!
- Буряк - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Філе оселедця - 150 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
В першу чергу потрібно відварити все овочі до готовності, потім остудіть їх і очистіть. Яйця також відваримо (круто).
На великій тертці натріть: буряк, картопля, морква, яйця, плавлений сир. Оселедець наріжте дрібними кубиками.
Змішайте всі інгредієнти в салатниці, заправте майонезом і посоліть за смаком. Перемішуйте до однорідності маси, щоб з неї можна було зліпити кульки.
Формуємо з салатної маси круглі кульки, викладаємо їх на широке блюдо. Ставимо страву в холодильник на 2 годину. Перед подачею на стіл прикрашаємо кульки майонезом.
Посипаємо подрібненою зеленню.
Смачного!