Картопляна запіканка без сиру
(покроковий рецепт з фото)
Всі звикли, що запіканку роблять з сиром. Але я розповім, як приготувати картопляну запіканку без сиру! Вона менш шкідлива і жирна, ніж сирна, але нітрохи не поступається їй за смаком! Спробуйте!
Розповім, як приготувати картопляну запіканку без сиру. Це дуже просто. Насправді я впевнена, що все у вас вийде без праці! Головне акуратно її подавати, адже це листкове блюдо з грибною начинкою, і буде прикро, якщо при подачі воно перетвориться просто в картоплю з грибами. Бажаю удачі!
- Картопля - 5-10 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 1 Склянка
- Печериці - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Спеції - 1 За смаком
1. Цибуля наріжемо півкільцями і обсмажити на олії до коричневого кольору. Далі додамо гриби, зелень і спеції, обсмажити до готовності грибів. Потім додати сметану, зменшимо вогонь і тушкуємо до готовності.
2. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо тонкими скибочками. Солимо і викладаємо половину в форму, змащену маслом. Поверх картоплі - гриби і цибулю, далі знову шар картоплі.
3. Верхній шар картоплі поливаємо залишилися в сковороді сметанним соусом. Панірувальні сухарі обсмажити разом зі спеціями. Посипаємо запіканку зверху. Відправимо в духовку на годину пі температурі 180 градусів.
4. От і все! Смачного!